Galerii: Pikajalamäel saab täna liikumisaastaga algust teha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Fotod: Urmas Lauri

Palivere turismi- ja tervisespordikeskuses Pikajalamäel tahetakse sel nädalavahetusel anda kohane avalöök tänavusele liikumisaastale.

Pikajalamäe liunõlval tuleb igal talvisel päeval võtta viimast, sest kes oskaks öelda, kui pikalt ilm praeguseid miinustemperatuure hoiab.

„Nädalavahetusel lubavad ilmaportaalid mõnusat talveilma, mis võimaldab liikumisaastale tegusa alguse teha,” ütles keskuse juht Mati Kallemets. Suusakeskuse lumekahurid on suusarajale ja kelgunõlvale kunstlund juurde tootmas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kes
1 aasta tagasi

liikuda tahab, see liigub nagunii! Selleks küll ei pea kunstlund kalli raha eest tootma mis nagunii esimese sulaga ära sulab. Kas pole mingi mõistlikumat kohta raha kulutamiseks?!

Tunnistaja
1 aasta tagasi
Reply to  Kes

Selleks kunstlund suusarajale ja kelgunõlvale tehakse, et esimese sulaga ära ei sula, mida on juba mitmel korral kolm aastat Paliveres tõestatud. Looduslik lumi sulas viimase sulaga, kuid kunstlumest suusarada sula ei kahjustanud, milleks on omandatud kunstlumest suusaraja ja kelgunõlva hooldamisel vajalik kogemus ja praktika ning tehnika, mida kasutavad suusakeskused üle maailma. Liiatigi toodetakse kunstlund suusarajale ja kelgunõlvale annetajate ja toetajate poolt annatatud raha eest.

Lumemölder
1 aasta tagasi
Reply to  Kes

Härra “Kes” näitab oma asjatundmatust avalikkusele ja pealegi nii arg, et ei julge oma nime all kommenteerida. Mis on härra “Kes” arvates mõistlik koht raha kulutamiseks, kas on see Haapsalu-Noarootsi jäätee, milleks rajamiseks kulub kordades rohkem raha ja mida mõnel talveperioodil ei suudeta avada või kui avatakse siis mõni päev või Haapsalu Krahviaia uisuväljak, mis samuti kevadel sulab?

Hüvasti Paralepa
1 aasta tagasi

Paralepa 2.5 km suusarada on autode poolt üles küntud. Ülbed autojuhid teevad mis tahavad. Ja Haapsalu linna vastutavatel tegelastel suva.