Palivere lumekahurid on ootel

Praegu Paliveres veel lumekahurid ei tööta. Foto: Urmas Lauri

Praegu Paliveres veel lumekahurid ei tööta. Foto: Urmas Lauri

Ehkki nädalavahetusel olid Läänemaal miinuskraadid ja maha sadas esimene lumi, ei alustata Palivere spordi- ja turismikeskuses veel kunstlume tootmisega.

Rajameister Juhan Luki sõnul käib keskuses praegu torude remont ja lumekahurid saab tööle panna alles kahe nädala pärast, kui tööd on tehtud. „See külm läheb lund tootmata mööda,” ütles Lukk. Ta lisas, et praegu polegi nii palju külma, et kahurid tööle panna. Eile näitas termomeeter Paliveres kolme miinuskraadi, kuid lumekahurite jaoks on vaja vähemalt viit külmakraadi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi kohustuslik
1 aasta tagasi

Ja milleks on vaja üldse seda lund niikangesti teha? Kerjatakse veel raha selle jaoks. Inimestel on probleeme toasooja ja leiva lauale saamisega. Kes tahab suusatada siis lagendikel on lund, las sõidavad! Nagunii sulab see raha eest tehtud lumi samamoodi ära kui looduslik lumi. Mõttetu raiskamine!

Talv
1 aasta tagasi

saabub nagu alati ootamatult ja alles siis hakatakse torustike remonditöödega pihta selmet seda suvel-sügisel teha. Kui mujal keskustes lumetootmine käib, siis Paliveres on seis taas sama nagu eelmisel aastal…