Suurt söögipidu külastasid tuhanded inimesed

Elen Freivald

elen@le.ee

Hoolimata suurest nõudlusest ukraina pannkookide järele oli kokk terve päeva vältel valmis rõõmsalt koogisööjaid kostitama. Foto: Elen Freivald

Hoolimata suurest nõudlusest ukraina pannkookide järele oli kokk terve päeva vältel valmis rõõmsalt koogisööjaid kostitama. Foto: Elen Freivald

Laupäeval muutus Karja tänav toiduputkade ehk foodtruckide peatänavaks. Maitsta sai enam kui poolesaja eri toitlustaja pakutavaid sööke ja jooke, osaleda söömisvõistlustel ja keerutada jalga diskomuusika saatel.

„Teadsin, et inimesi tuleb palju, aga et Karja tänavale nii palju rahvast tuleb, seda ei osanud oodata,” ütles ürituse üks korraldajatest Reno Hekkonens.

Mõned päevad enne üritust ütles Hekkonens Lääne Elule, et enamik toitlustajaid on suurte rahvamassidega harjunud ja oskavad end vajalikuga varustada. Laupäeva õhtul kell 18 olid siiski mõned valikud menüüdest juba maha kriipsutatud. „Rahvast oli meeletult palju ja inimesed sõid suure isuga. Ütlesime küll toitlustajatele, et valmistage end korralikult ette, aga eks foodtruckil on ka kusagil siiski piir ees,” nentis Hekkonens.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Loan offer
1 aasta tagasi

Are you looking for a legit loan? Have you been refused by your banks? You need money for one reason or another.You are sincere and honest(2%) contact us For immediate response (Whats App) number:+917310847059 sumitihomelend@gmail.com Mr. Sumiti

Nimi pole kohustuslik
1 aasta tagasi

Oleks ka tegelikult tahtnud minna ja mõnda asja maitsta või kaasa võtta. Aga kuna seal nii kitsas oli siis ei. Järgmine aasta palun paigutage need toitlustajad ühele poole teed. Pange või osa Posti tänavast ka kinni.

sajad
1 aasta tagasi

tuhanded täissöönud jätsid tulemata

Urmet
1 aasta tagasi

See nn. Üritus näitab ajuhälvikute paraadi…
Sest ajuhaigus suunab seda õgimist
Aga edu ürituse korraldajatele 🤪

Agu
1 aasta tagasi
Reply to  Urmet

meelelahutus ju. Mis saab selle vastu olla?

T.Öötu
1 aasta tagasi
Reply to  Agu

Söömine on meelelahutus ?

Agu
1 aasta tagasi
Reply to  T.Öötu

Ei teadnudki? Inimesed käivad restoranis sellepärast, et kõht on jube tühi? Alati see nii ei ole, vahel kõht hoitakse tühjana, et saaks kuskile minna kodust välja head sööki nautida ja sotsiaalselt suhelda jne. Pole harjutatud väikesest peast kodus elu nautima, siis kahju muidugi, aga alati võib midagi juurde õppida, niiöelda silmaringi laiendada. Soovitan!

Sass S
1 aasta tagasi
Reply to  Agu

Kotleti saia sõõmine on kultuur , noo tere !

Agu
1 aasta tagasi
Reply to  Sass S

kultuur?

Urmet
1 aasta tagasi

Sotsiaalmajas Supiköök täiesti toimib

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Urmet

Supiga ära näljutada pole ka end mõtet. Nõustun sellega, et liiga suur kehakaal ei ole ilus ja ka mitte tervislik. Ka liiga kondine inimene ei ole ilus. Enamus neiukesi üritavad end nui neljaks xs suurusesse mahutada. Ju siis mõnele meeldib kriipsujuku olla. Kui ikka pole jõudu ning tuju end paremasse vormi treenida, siis pole midagi teha.

Mina
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

nägin ükspäev rolleriga sõitmas noori.

jah
1 aasta tagasi

haapsalu rahvas näljas, poest pole midagi saada, hea et keegi halastab ja süüa annab, miks ei võiks karja tn. teha alatise supiköögi tänava, inimesed oleksid tänulikud ja toiduvalmistajad rõõmsad

Hea Okkupant
1 aasta tagasi
Reply to  jah

Võidu ja Kalda tänavate ristmikul, pritsi maja vastas, oli väga hea söögituba ”Kodu”. Toidetud maitsev ja odav – Šnitsel, veiseliha stroganoff, mitte keemilised vorstid, 1 rubla eest kopigaga, oli võimalik suurepäraselt süüa.

ütle sa nüüd
1 aasta tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Kullake, ega sa juhtumisi eksinud pole..tahtsid äkki kirjutada FB lehele Haapsalu ja Läänemaa vanadel fotodel. Aga tore teada, millest mõned ilma on jäänud..üllata meid ikka.

Hea Okkupant
1 aasta tagasi

See, et sa oled väike tatt, on mõistetav. Kuid ma elasin söögitoast 100 meetri kaugusel ja einestasin selles sageli.Ja jõi sageli tolle ajal õlut Kongo õllekannus.
Ja üldiselt, olen ma okupant või kus kohas?

tõsi
1 aasta tagasi
Reply to  Hea Okkupant

vanasti tehti söögikoht selleks, et linlane, külaline või maalt tulnu kusagil kõhu täis saaks, nüüd selleks, et omanik taskuid täidaks – vaks vahet. tulid tallinna rongilt maha, astusid jaama puhvetist läbi, said kõhu täis ja sada grammi ka kui soov oli, kaubamaja söökla toitis tuhandeid päevas, olid head ja odavad road, kõrval kulinaaria.

Misasja
1 aasta tagasi
Reply to  tõsi

Nüüd on ka ju selliseid kohti veel. Palju on muidugi restorani moodi ärid, aga leidub ka söökla või siis puhveti moodi kohti. Mõistliku hinnaga saad kodust sööki.

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  tõsi

Jah, vene aeg oli tõesti tore aeg! irw

oli
1 aasta tagasi

suhtumine oli rahva suunas, ehitati kortereid, vargad ja luuserid ning spekulandid pandi kinni, polnud küll viisavabadust jänkidega, aga see ei kottinud kedagi, jne.

Misasja
1 aasta tagasi
Reply to  oli

Ja sa ei saanud vaba olla, pidid tööl käima, enda äri ei tohtinud teha, reisida ei saanud, pool planeeti oli lukku pandud. Ei võinud autot osta, pidid luba ootama, poes polnud sittagi saada, pidid kuskilt sahkerdama jane. Kõik varastasid nii nagu jaksasid. Sellel riigimonstrumil ei olnud tulevikku ja nii ta pankroti läkski.

Liberaalse ühiskonna lõpp
1 aasta tagasi

SÖÖGIPIDU…… s.t., ohjeldamatu õgimine. Nn heaoluühiskond naudib ‘heaolu’ ega näe, et Suur Kiskja idapiiri tagant ta kohe nahka pistab.

Seal
1 aasta tagasi

meil see natu kaitseb kiskjate eest, meil pole vaja midagi teha. Orkestri saatsime ka laiali, natul on orkester olemas

Seal
1 aasta tagasi
Reply to  Seal

Miks sa inimene miinuse kirjutasid!? Eesti Vabariigi kaitseväe orkester saadeti laiali ju! Kõik said kinga, mitte kedagi ei jäetud alles, kuigi trummimees palus, aga kaka alluv ütles kindla EI. Natol on olemas kaitseväe orkester, see fakt ju. Igal liitlasel on, meil pole vajagi, sest liitlastel on.

K.s
1 aasta tagasi
Reply to  Seal

Ei teadnudki, et kaitsevägi on kultuuriasutus, et seal peab orkester olema… selle loogika järgi võiks ju riigikogul, valitsusel, minupärast ka transpordiministeeriumil oma orkestrid olla, mõelge kus saaks riigipalgalisi töökohti juurde…
Mis Heremisse puutub siis see valitsuse kaka on samamoodi mööduv nähtus kui kaka inimeses juba järgmistel valimistel läheb s.tapotist alla…

Misasja
1 aasta tagasi
Reply to  K.s

Orkester on üks alustalasid kaitseväes, kui ei teadnud. Kui sõjaväes pole õppinud, siis muidugi ei tea, arusaadav, aga nii see on. Kultuuriasutus ei peagi olema, samamoodi võiks üelda, et riietagu kuidas tahavad endid. Mis te arvate, miks on ühtne vormiriietus ja igal väeosal oma lipp ja vapp jne. Niisama?