Elektritõukerattur sõitis autole otsa

Lääne Elu

info@le.ee

25. juulil  kell 20.30 oli Haapsalus Jaama tn 7 juures liiklusõnnetus, kus 36-aastane mees sõitis elektritõukerattaga tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole BMW X6, mida juhtis 45-aastane mees.

Kiirabi andis tõukeratturile kohapeal esmaabi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lahe
1 aasta tagasi

Vaga hea, nii aga pangu.
Maanteedeamet ja politsei tegi eeskirju koos ,ja pange tahele – touksidel on lubatud 25 km h max, ja autodel on min. Ouealal jalakaija kiirus..,voi mujal teedel 30 km h ,seega vordsed ju? Las kihutavad soiduteel, miks neid lubatakse nt. Kergteedele voi elektrijalgrattaid samuti?
See on ju sissekirjutatud seaduse tegijatel, et peavad …….
Lugege seda toukside punkti ….

Kirp Conrad
1 aasta tagasi

tõuksite juhid peavad kandma kiivrit ning omama juhilube
Paljud on ikka nii on kuubis

En.
1 aasta tagasi

Natuke nõutuks võtab. Õnnetuseteade on nagu miljonilinna pressiavaldus. Kel kõik majanumbrid peas pole, ei loe Jaama 7-st suurt midagi välja. Kangastub üldine pilt Jaama tänavast, el. tõukeratturist ja kokkupõrkest. Ahjaa, päästab sõna ‘ülekäigurada’! Radu on seal 3-4. Et Jaama tänava majanumbrid algavad rdtj., mitte linnasüdame poolt, ja et paaritud numbrid jäävad alati vasakule, käib jutt ilmselt kalameeste poekese (rohelise puumaja) esisest ülekäigurajast. Mitte et see just antud loos tohutult tähtis oleks aga väikeses Haapsalus võiks sündmuskohad sõnastada nii, et ka kohalikul lugejal pilt silme ette kerkib. Iseküsimus, kui uudisnupu tähemärkide arv on piiratud. PS. Avarii huvitas mind põhjusel, et elektritõukside… Loe rohkem »

Kodanik
1 aasta tagasi

Tasuks ikka kõigil, kes sõiduteel liiklevad jälgida hoolikamalt mida ees sõitev liikleja teeb. Ning hoidke piisavat vahet ees sõitva/seisva liiklejaga.
Hiiumaa praamilt tulevatel autojuhtidel puudub elementaarne viisakus. Väga vähesed teavad seda, et ülekäigurada ei sõideta kinni ning samuti ristmikke.

Uus kord
1 aasta tagasi

Vähemuses ja priviligeeritud Tõuks nõudis oma eesõigust suurema ja enamuses oleva Auto suhtes.