Haapsalu linn sai kingiks Porsche pingi

Andra Kirna

andra@le.ee


Porsche klassikute tähesõidu peatus promenaadil. Fotod Andra Kirna.

Laupäeva hommikul peatusid Haapsalu kuursaali juures Porsche klassikute tähesõidul osalejad.

Sel nädalavahetusel toimub Eesti suurim Porschede kogunemine Audrus Porsche ringil, sinna tähesõit Haapsalust suunduski.

Haapsalus näidati autosid, veedeti põgusalt aega Haapsalu kuursaalis, kus külalised andsid Haapsalu linnale üle kingituse – „Haapsalu oma Porsche“ – pingi, mis paigaldati promenaadile. Tehti pilti endast ja autost, lasti linlastel autosid imetleda ja nende juures selhvitada.

Sõit Haapsalust Audrusse jätkus Penijõe mõisa kaudu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments