Kuuma jagub vaid selleks nädalaks

Lääne Elu

info@le.ee

Praegu kestev palavus meelitab inimesed randa. Foto: Malle-Liisa Raigla

Keskkonnagentuur prognoosib, et kuumalaine vaibub järgmisel nädalal ning 30-kraadist kuumust sellel suvel Eestis enam ei tule, kirjutas ERR.

Keskkonnaagentuuri ilmaprognooside osakonna juhataja Jüri Joonase sõnul jäävad temperatuuride laed selliseks, nagu need viimastel päevadel olnud on, ehk ligi 32-kraadisteks.

Sünoptikud prognoosivad kuuma selle nädala lõpuni. Joonase sõnul hakkab tõenäoliselt uuest nädalast päev-päevalt paari kraadi võrra jahedamaks minema. „Temperatuur kukub ilmselt järgmise nädala keskpaigaks sellise tavapärase 23-kraadise Eesti suveilma juurde,” ütles Joonas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
....
1 aasta tagasi

Et siis on suvega kõik nagu aru saan, kiirelt ujumas ära käima ja joped mütsid uuesti välja võtma

Kahju
1 aasta tagasi

Selline väike sutsakas ei mõjuta kinnisvara hindasi.

....
1 aasta tagasi
Reply to  Kahju

Muru kuivas ära ja pidin kõvasti hinda alla laskma

enamus
1 aasta tagasi

Inimene pole ju rahul kunagi. Praegune jututeema igaühel, et, “oh kui kuum! Midagi teha ei jaksa”. Siis see 23 pügalat tundub edaspidi jälle liiga vähe ja igatseme taga seda soojemat ilma, ;;;)))

Kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  enamus

Mulle piisab ka 23. Kui te end nii sisse pakite, siis tundubki külm. Mõni käib ka 30 kraadiga pikad teksapüksid jalas. Isegi lühikeste teksadega on täiega palav.

Verka
1 aasta tagasi
Reply to  Kodanik

😁😁😁

enamus 2
1 aasta tagasi
Reply to  enamus

Ei igatse.