Piltuudis: Vasikaholmi tualetti kuiva jalaga ei pääse

Vasikaholmi wc-sse on keeruline pääseda. Foto: Malle-Liisa Raigla
Vasikaholmi wc-sse on keeruline pääseda. Foto: Malle-Liisa Raigla

Sel kevadel Vasikaholmi randa paigaldatud kahte veega tualetti on praegu kuiva jalaga võimatu pääseda, sest eile sadanud vihmast on nende ees suur loik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Aivo Männik
1 aasta tagasi

Olgu nende tualettidega nagu on. Aga see parkla on veega täidetud mitmeid kordi aastas. Ilmselt see insener, kes kunagi parkla planeeris, puudus sellelt loengult, kus räägiti, et vesi alt ülesse ei voola (kui just ei sunnita). Või juhtus õppejõud siis haige olema. Hurraa projektid on kindlasti vajalikud, kuid midagi tehes on mõistlik ka natukene mõelda ja selle käigus likvideerida vead. Nüüd on siis selgunud, et holmi parklasse ka ei saa, sest nagu vanasti (nõukogude ehk nostalgia ajal) oli kõigil ebaõnnestumistel viis põhust. Neli aastaaega ja ülemaailmne imperialism. Ja uute parklate rajamine on vanalinnas nii hästi ajastatud, et sõnatuks võtab. Aga… Loe rohkem »

Jaan Kruus
1 aasta tagasi
Reply to  Aivo Männik

Saab küll seal parkida, valikuid on kaks kas väljud autost jalatsiteta või paned kummikud jalga.Eelmisel suvel kasutasin seal 2 korda seda esimest varjanti.