Lääne-Nigula kogudus valis uue kirikuõpetaja

Andra Kirna

andra@le.ee


Vaimulik Kristo Hüdsi. Foto Andra Kirna.

Juuni algusest hakkab Lääne-Nigula koguduse kirikuõpetajana tegutsema Kristo Hüdsi, koguduse nõukogu valis Hüdsi ametisse 22. mail.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vatikani
1 aasta tagasi

salaarmee olemasolu eestis on lubamatu, alateadvuses nad põlgavad kõiki, kes ei usu nende muinasjutte, eriti julm on , kuidas nad püüavad lapsi oma võrku meelitada.

2. kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  vatikani

Nüüd on kõik hästi, sest sa paljastasid selle koletu vandenõu. 🙂

Vatikani
1 aasta tagasi
Reply to  vatikani

salaarmeed pole kindlasti Eestisse vaja, aga jumalakartlikke ja Jumalat tundvaid inimesi küll.

Tiiu
1 aasta tagasi

Üldse aru ma ei saa
miks neid kirikuõpetajaid üldse vaja?
Kes tahab miskit uskuda
see usub ka ilma nendeta.
Nii et tänapäeva mõttetu amet.

En.
1 aasta tagasi
Reply to  Tiiu

Jah, pole eluvaldkondi, mis ei tugineks usul! Kes usub Veerpalut, Savisaart, rohepööret, vaktsineerimist… Aga mis on sellel kõigel pistmist tõega, kui isegi ülikoolides soovitatakse peeglisse vaatajal USKUDA, et ta võib vabalt olla vastassoost? Miks arvatakse (reeglina kristlusest midagi teadmata), et vaid Jumal on väljamõeldis ning just temasse uskumine kahjulik? Oma iva on küll selles, et ‘musti lambaid’ võib leiduda ka preestrite seas. Jeesus soovitas käituda nende sõnade, mitte tegude järgi, milles seisnebki üks kiriku(õpetajate) olemasolu põhjendus – hoida alal/edastada inimestele Looja poolt inspireeritud ‘kasutusjuhendit’. Nii nagu usume, et ilmalik arst ja kooliõpetaja teevad oma tööd südamega, võib seda eeldada ka… Loe rohkem »

ka vene
1 aasta tagasi
Reply to  En.

ajal levitati meie kõikide armastatud isa, sm. lenini sõna, kelleks peavad saama oktoobrilapsed, pioneerid ja komsomolid ja nõukogude inimese moraali koodeksit, praegu käitub just venemaa ukraina suhtes nende õpetuste kohaselt nagu ka ajalooliselt tegid seda ristiusu levitajad.