Tamme tänavat tahab ehitada kolm firmat

Tamme tänav. Foto: Google
Tamme tänav. Foto: Google

Esmaspäeval lõppes Haapsalu Tamme tänava ehitushange. Tamme tänavat soovib remontida kolm ettevõtet – OÜ Viamer Grupp, kes ehitab praegu Kiltsi teed, Lääne Teed OÜ ja AS Tref Nord.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul linnavalitsus veel otsustab, kas Tamme tänava remont algab sel aastal või mitte. „Läheb eelarvest kallimaks, mida oligi arvata,“ ütles Mäesalu.

Tamme tänava remondiks sai Haapsalu riigilt 800 000 eurot toetust, omaosalus oli 200 000 eurot.

Hanketingimuste järgi on ehitajal aega Tamme tänavat ehitada viis kuud.

Mäesalu on varem öelnud, et Tamme tänava all olevate torustike tõttu ei saa remonti nii poolitada, nagu seda tehti paari aasta eest Tallinna maanteel, vaid kogu tänav tuleb korda teha korraga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vambola
1 aasta tagasi

Tuleks ikka 2022 korda teha

jalakäija
1 aasta tagasi

Kas keegi linnavalitsusest oskab ka selgitada, mida kujutab endast Tamme tänava projekt millele hange tehti? Kui nüüd tagantjärele mõelda, siis võinuks ju esmalt terve Metsa tänav korda teha ja siis minna järgmise tänava projekti kallale. Kas Tamme tänavale tuleb täies pikkuses ka kõnnitee, vähemalt ühel pool tänavatki?

hange
1 aasta tagasi

kolme vahel, laekus kolm pakkumist, esimene oli tuhat juudi seeklit, teine kaks tuhat ja kolmas kümme tuhat, seltskond otsustas, et võidab kolmanda hanke tegija, kes pakkus kümme, seejärel palkas kolmas esimese tööd tegema tonni eest ja ülejäänud jagati omavahel asjapulkadega.

kaval käik
1 aasta tagasi

nimetage tänav ümber Künka tänavaks ja asi tehtud

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Tõsi ta on, et Haapsalu linna tänavad on nii jubedad et neil sõites toimub tõsine auto lõhkumine! Millal ükskord tänavad korda saab?

Pook
1 aasta tagasi

Ostsin esmaspäeval auto ja täna juba remondis , peab ka uaziku ostma …….

Ja nüüd siis
1 aasta tagasi
Reply to  Pook

jätkad ikka Poogi nime all. Mees, Sul pole mune, et enda nime all kommenteerida.

Nii on
1 aasta tagasi
Reply to  Ja nüüd siis

Aga tal on uus auto remondis ja nalja ka üritab teha. Tsirkuses vist kloun.

linnakodanik
1 aasta tagasi

Hr Mäesalu, saage ükskord juba haapsallaseks ja tehke endale selgeks ka linna tänavad. See jutt, et tahate teha korda kogu Tamme tänava korraga ei pea teie sõnades paika – Metsa tänava remondi käigus te ju tegite juba osaliselt korda osa Tamme tänavast (Tallinna mnt ja Jalaka tänava vahelise lõigu) Õigem oleks vast öelda, et linn soovib lõpule viia juba alustatud Tamme tänava remondi.

vaatasin
1 aasta tagasi

täna, et kui sedasi uunikiviga aasta lõpuni tamme tänaval aukusi lapitakse , saame siis aasta lõpuks uue uunikiviga kaetud tänava ja mingit raha raiskamist uue tee ehitamiseks pole vaja teha, hakkab välja nägema nagu uuendatud posti street

Jaan
1 aasta tagasi

Siis andke see tee remont neile kolmele .Igale jupike nagu vanasti kolhoosi põllul kartuleid kooliga võtsime.Prigadir jagas kõigile võrdse jupi ja oligi korras.Siit veel niipalju, et tüdrukud tõstsid aga seda tulpa kahelpoolt ikka rohkem minu poole, et ise saaksid rohkem kartuleid ja seega ka rohkem talonge.Minule jäi pärast ainult meetrike kus kartuli kasti hoida.Mille peal sain õhtuni istuda.Elu oli terve nädal nagu lill.
Ehk teevad need ehitajad sama,kes ennem valmis saab, saab auhinna.

Kohalik
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Kolmele firmale ei saa anda…muidu tuleb nagu Tallinna mnt., kus peale Vahtra risti oskasid jõnksu sisse teha.
Kurb ka..kui Tamme tn. tuleb kurvilisem kui praegu…