Lääneranna lülitas tänavavalgustuse välja

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tänavavalgustus. Foto: Arvo Tarmula

Lääneranna vald lülitas asulates tänavavalgustuse välja, et raha kokku hoida.

„Iga kokku hoitud tuhat on meile oluline,” ütles Lääneranna vallavanem Ene Täht Lääne Elule. Tänavavalgustust hakati järk-järgult välja lülitama juba aprillis. „Lihulas põles natuke kauem,” ütles Lääneranna valla teede- ja transpordispetsialist Martin Tee. Lihula tänavavalgustus lülitati välja mais.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
LääneraMMA
1 aasta tagasi

Huvitav… Veel paari aasta eest oli see tänane spetsialist, toona küll abivallavanema nahas, kõhklemata valmis ebaseadusliku tee-ehitusega kohtuvaidlustesse sukelduma, kokkuhoiule mõtlemata. Või on teede ehitamine ja valgustamine kaks iseasja – et ehituse ja sellest tulenevate kohtuvaidluste pealt kokku ei hoita, valgustuse pealt aga küll? Kes küsiks seda spetsialistilt, et mitte-spetsialistid ka aru saama hakkaksid Lääneranna kokkuhoiupõhimõtetest?

aksel
1 aasta tagasi

Hahh pidi jah ilge odav led olema. Mõtetu koht kust raha kokku hoida. Kaja siin süüdistada on lollus ,kui vald ise on end p…..e keeranud. Ehitage veel lihulasse paar võimlat ,koolimaja ja napakas ,kole ja inetu tervisekeskus,siis jätkub raha rohkem.

Ära...
1 aasta tagasi
Reply to  aksel

…muretse, peatselt renoveeritakse veel mõisa saal ja siis renoveeritakse veel viinaait ja siis, kui on käes kooli vilistlaste kokkutulek, aetakse inimesed telki, kuigi linn on täis rahva raha eest renoveeritud ja ehitatud saale. Selline lugupidamine siis vilistlaste suhtes!

Järgmine vilistlaste kokkutulek pidi toimuma kulude kokkuhoidmise nimel Kukerannas, iga mats oma telgiga, nagu Woodstock!

Aitäh, Kaja!
1 aasta tagasi

Reformierakonna pingutused kannavad vilja – kokkuhoid on muutunud vältimatuks ellujäämise eelduseks Eesti Vabariigis, olgu see riigiasutuste või ettevõtete või eraisikute puhul.

elu
1 aasta tagasi

kuhu me oleme jõudnud? kindlasti mitte viie rkkama riigi hulka…ja kus see lubaja ise on? Brüsselis. Siin on sügiseks nii palju jamasid, et arvatavasti suundub sinna ka meie praegune peaminister….

täielik
1 aasta tagasi

hullumaja- rooma pimeduses ja vaata , et mõni pätt Sinu lapsi ei ahistaks või joodik kotti ei rööviks. Täieline eesti vallavalitsemine.

Jah...
1 aasta tagasi
Reply to  täielik

…Lihulas on kotijooks tõesti joodikute põhitegevus, mida ei ole kunagi juhtunud. Selle vastu aitaks ka kui oleks püsiv politseipatrull kohal, mitte lambid inimtühjadel tänavatel. Õige otsus oli need seasilmad kustu lasta. Nii ehk nii 95% öösel liikujatest liigub autoga ja jalakäija leidmiseks tuleb tõsiselt vaeva näha.

Jaanus
1 aasta tagasi

Lääneranna vallas tuleks välja lülitada hoopis vallavanem koos oma abidega, tee ja transpordi “spetsialist” ja palju teisi mõttetuid ametnike. Sealt saaks juba sellise kokkuhoiu, et tänavavalgustus võiks töötada 24/7.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi

Äkki peaks elektrimüüjatel kodud pimedaks tegema, ehk siis mõistavad elektri eest normaalset hinda küsima hakata?

Jaan
1 aasta tagasi

Ehitati ju süsteem,et on võimalik ka üle mitme posti valgustit välja eraldi lülitada.Kõik pidi ju olema ka väga odav leed.
No vot kuhu need venevastased sanktsioonid meid juba viinud on.Venemaa pidi ju käpuli olema sellest aga mitte meie.

Kets
1 aasta tagasi

Sõjaajal peabki kõik pimendatud olema

Meil
1 aasta tagasi
Reply to  Kets

ikka Jumal tänatud rahu aeg veel.

Neh
1 aasta tagasi
Reply to  Meil

Ei ole rahuaeg. Kõik need relvasaadetised ja sanktsioonid ja propaganda tegid meid samasuguseks sõja osalisteks nagu Azovi rügement.

Kirp
1 aasta tagasi

suveööd on ju valged
öörahu on ju 23.00 kuni 4.00 siis pole tuld vaja

Jaaniussike
1 aasta tagasi
Reply to  Kirp

Ja mina valgustan igal pool, tasuta : )