Märtsis Vormsilt leitud mehe säilmed kuulusidki Svenile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei kinnitas täna, et märtsis Vormsis Hullo küla lähistel lähistelt metsast leitud inimese säilmed kulusid detsembris saarel kaduma jäänud Svennile

„Saabunud ekspertiis kinnitas, et tegemist oli eelmise aasta detsembris saarel kadunuks jäänud Sveniga. Praeguse info põhjal ei ole tema surmas põhjust kahtlustada vägivalda,“ ütles Haapsalu politseijaoskonna juhtivuurija Vello Palmits.

Politsei sai teate Sveni kadumisest 21. detsembri pärastlõunal. Viimati nähti meest Hullos liikumas 20. detsembri öösel ja pärast seda temaga kontakti saadud.

19. märtsi ennelõunal leidsid SA Kadunud otsijad Hullo lähedalt padrikust, sõiduteest 400 meetri kauguselt mehe surnukeha. Kuigi juba toona arvati, et leitud säilmed kuuluvad suure tõenäosusega kadunud Svenile, ei soovinud politsei seda enne ekspretiisitulemuste selgumist kinnitada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
krõmpsluu
1 aasta tagasi

Kae kui täpselt panivad pihta,eelmise aasta detsembris jäid ju Vormsi saarel umbes 10 inimest kadunuks.

Kelm
1 aasta tagasi
Reply to  krõmpsluu

10 inimest kadunuks… 💀
Ravimid võetud ikka õigel ajal nagu Perearst soovitas? 😍

kribu
1 aasta tagasi
Reply to  Kelm

No sul vaimuhiiglane enam rohudest kasu pole.