Laupäeval kadunud naine on jätkuvalt leidmata

Jelena. Foto: erakogu
Jelena. Foto: erakogu

Laupäeva õhtul jäi Haapsalus kadunuks 44aastane Jelena, kelle elu võib olla ohus. Pühapäeval käivitunud otsingud pole tulemusi andnud.

Naise kadumisest teatas politseile pühapäeva öösel kell 2 tema lähedane, kes oli mures, et naine ei ole koju jõudnud.

Jelena lahkus kodust laupäeval kell 17, öeldes, et läheb lähedal asuvale aiamaale. Aiamaalt leiti naise jalgratas, kuid naist ennast seal ei olnud. Otsingujuhi, piirkonnapolitseinik Indrek Tohtri sõnul otsis politsei juba öösel naist otsingukoeraga, kuid tulemusteta. Koer võttis jälje üles ja läks Tallinna maantee poole, kuid kaotas jälje Bauhofi lähedal tihedas liikluses.

Politsei on pühapäeva pärastlõunast naist otsinud koos vabatahtlikega Uuemõisa-lähedastest metsadest, lagendikest ja mahajäetud majadest. Esmaspäeval vaatasid päästjad üle piirkonnas asuvad veekogud, kuid naist siiani leitud ei ole. „Praegu otsivad lähedased iseseisvalt,“ ütles Tohter.

Tohtri sõnul on politseil järgmisena plaanis läbi vaadata Uuemõisa asutuste turvakaamerate salvestused, millele naise liikumine võis jääda. „See võtab aega, sest need tuleb kõigepealt kätte saada ja siis vaadata,“ ütles Tohter.

Jelena on 152 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Tal on pruunid silmad ja tumedad juuksed. Pole teada, mis riided Jelenal kadumise hetkel seljas olid.

Kõigil, kes teavad Jelena praegust asukohta või on teda alates laupäeva õhtust näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vbn
1 aasta tagasi

Issakene,kui kaua see videote kätte saamine tänapäeval ikka aega võtab….pole ju sadu kaameraud sealkandis….

Imelik
1 aasta tagasi
Reply to  Vbn

Arusaamatu tõesti, kadunud inimese leidmise nimel võiks ikka veidi rohkem pingutada.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Vbn

Seda enam, et mõni üksik kaamera töötab.