Tantsuklubi sai vägeva avapaugu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Oru tantsuklubi. Foto Urmas Lauri

Urmas Lauri fotod

Kolmapäeval avati Oru kultuurisaalis suure mürtsuga Linnamäe tantsuklubi. Sellist hinnangut kinnitab tõsiasi, et tantse oli õpetamas tänavuse noorte tantsupeo pealavastaja Agne Kurrikoff-Herman.

„Tasapisi katsetame uusi asju, otsime, mis inimestele võiks meeldida,” ütles kultuurisaali eestvedaja Viivika Orula. Kevadel alustas kultuurisaalis karmoškakursus, mida juhendab Piret Aus.

Muusikat tegid nii Oru kandi karmoškamängijad kui ka Piret Ausi karmoškakamraadid üle Eesti. Kohal olid tantsijad ka Tallinnast, ansamblist Sõprus, tantsurühmadest Kukeräädsik ja „Eksperiment”.

Üheskoos õpiti vanu tantse, et päkk harjuks ja kõik tantsuhuvilised osaleda julgeks. Selgeks saadi näiteks Ullo Toomi seatud “Oige ja vasemba”.

„Järgmistel klubiõhtutel tantsime juba midagi muud. Tangot, svingi, rivitantsu, vabastavat tantsu, mis iganes osalejad aga välja pakuvad,” lausus Orula.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments