Katarine Rosalie: epistel valitsuse vahetamisest ja vaenlase salakavalusest

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Katarine Rosalie. Illustratsioon: Karel Rahu

Armas rahvas!

Lõppeval nädalal nägime kõik, kuidas reeturlus ja argpükslus võivad anda surmahoobi õilsa idee teostumisele ja meie armsa Eesti tulevikule. Me nägime, kuidas juba puhkes õitsele uus lootus vabaneda meie rahvavaenlastest koosnevast loojanguvalitsusest ning Eesti hävitamist sepitsevast Kajast – ning kuidas see kõik ometi jälle nurja läks.

See tõestab taas ilmekalt, et pimeduse jõud ei maga ja kui osavalt nad mõjutavad inimeste teadvust, antud juhul Jüri oma. Näib, et Jüri teadvus on moonutustele ja diversioonile veel eriliselt tundlik, sest eks meil kõigil on veel meeles, kuidas teda mõjutati oma vanu koalitsioonipartnereid reetma, neile nuga selga lööma ja valitsust lõhkuma, ja kuidas tookord see kahjuks tal ka õnnestus. Nii me saimegi omale selle häbitu loojanguvalitsuse, aga ausad Eesti mehed pidid jääma opositsiooni kaabuserva imema.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi

Aga tõde tõuseb! Ja vale vajub, Kata!
Ükskord me võidame niikuinii!!

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Tegelikult ka on kahju Ratasest,oli mees aga nüüd mingi …. ?

Hea artikkel
1 aasta tagasi

Väga õige, ausad mehed-naised valitsuses ja mujal, ei oleks kaasanud valitsuse vahetusse julgeoleku/õiguskaitse organeid ega nurjanud referendumit 1 päev enne Riigikogu hääletust. Kapo-prokuratuuri sekkumine poliitikasse on otseselt demokraatliku riigikorralduse vastane ja seega on praegune valitsus ebaseaduslik.

valed võtted
1 aasta tagasi
Reply to  Hea artikkel

Kellegi nägemus ei tee veel valitsust ebaseaduslikuks. Pigem olid ebaeetilised võtted ratasel, paraku ei saaks sedagi keelata. Ratas lootis PR trikiga suurt tõusu oma reitingule, mida ei tulnud.