Läänemaa ujumise meistrivõistlustel osales palju lapsi

Lääne Elu

info@le.ee

Noorimate vanuseklassis olid kiireimad ujujad Norbert Kõre, Juhan Karlis ja Jaroslav Zaporozhets. Foto: Erakogu
Noorimate vanuseklassis olid kiireimad ujujad Norbert Kõre, Juhan Karlis ja Jaroslav Zaporozhets. Foto: Erakogu

Pühapäeval osales Läänemaa meistrivõistlustel ujumises palju lapsi.

Näiteks noorimas, 2013. aastal ja hiljem sündinute vanuseklassis osales eelmisel aastal ainult viis tüdrukut ja neli poissi, siis pühapäeval olid stardis samas vanuseklassis 15 tüdrukut ja 16 poissi. Tüdrukute võistluse võitis nii 25 meetri vabalt kui ka selili ujumises Grete Katharina Strauss. Sama vanade poiste arvestuses oli vabalt ujumises parim Norbert Kõre ja selili Romet Nebokat.

2011.-2012. sündinud tüdrukute arvestuses oli 50 meetri vabalt ujumises ja 100 meetri kompleks ujumises parim Marta Sool, sama vanade poiste mõlema ala parim oli Ronaldo Toome.

2009.-2010. aastal sündinute seas oli samadel aladel tüdrukute seas parim Rebecca Riin Laasi ja postest Sander Paar. 2005.-2008. aastal sündinute seas olid parimad Johanna Lauri ja Alver Järv.

Täiskasvanute arvestuses oli 50 meetri vabatehnikas naistest parem Ade Pääbo ja meestest Ilmar Volmer.

Kokku oli võistlusel osalejaid 72.

Üle mitme aasta oli lubatud tribüünile pealtvaatajad, kes häälekalt ja aplausidega lastele kaasa elasid. Tänud!

Kõik  võistlejad said  tänu sponsoritele (Balbiino, Rannarootsi Selver, Linnamäe Lihatööstus) peale võistlust väikese kingikoti. Esikolmikud lisaks medalid ja diplomid .

Võistluste peakohtunik: Marina Vallik

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments