Läänemaa JK U17 noored võitsid hooaja avamängus Levadiat

Läänemaa JK U17 võistkond. Foto: Valeri Larionov
Läänemaa JK U17 võistkond. Foto: Valeri Larionov

Pühapäeval, 3. aprillil peeti Uuemõisa jalgpallihallis Läänemaa JK noortevõistkondade 2022. hooaja Eesti meistrivõistluste esimene mäng.

Läänemaa/Hiiumaa ühisvõistkond avas skoori mängu 11. minutil. Poolajale mindi 3:0 eduseisus. Teise poolaja avaminutitel lõi ründaja Arti Viispert võistkonna eest oma neljanda värava. Kaks minutit hiljem said pealinna suurklubi noormehed jala valgeks. 58. minutil sai vastasmängija vea tõttu viga Läänemaa väravavaht Tristan Liias ja tema positsiooni võttis üle keskkaitsja Karl Kikas. Läänemaa/Hiiumaa viienda värava lõi 61. minutil karistuslöögist Markus Roomet.

Lõppseis 5:1 koduvõistkonna kasuks tegi regiooni kogenuimal jalgpallitreeneril Aavo Tomingasel meele rõõmsaks.

Läänemaa jalgpalliklubi noored osalevad sel aastal Eesti noorte meistrivõistlustel viies vanuseklassis. U19 ja U17 liigades on sarnaselt varasematele aastatele välja pandud ühisvõistkond hiidlastega. Igapäevaselt treenivad noormehed Läänemaa spordikoolis Aavo Tomingase ja Theimo Tülbi käe all. 2007-2008 sündinud poiste võistkond osaleb treener Mart Pulstiga U16 vanuseklassis.  2009. sündinud poisid mängivad koos Hiiumaa eakaaslastega treenerite Triin Vellemäe ja Tanel Kleega U14 vanuseklassis. U13 poiste eelmisel sügisel loodud uus võistkond tuleb mais platsile treener Bert Rotbergi eestvedamisel.

Teisipäeval, 5.aprillil on Uuemõisa jalgpallihallis hooaja esimene mäng U19 noormeestel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments