Annetatud kiirabiauto veab abikoorma Ukrainasse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalust pärit näitleja Sepo Seeman on kiirabiautot seni kasutanud „vaese mehe matkaautona”. Foto: Urmas Lauri

Haapsalust pärit näitleja Sepo Seeman on kiirabiautot seni kasutanud „vaese mehe matkaautona”. Foto: Urmas Lauri

Lähipäevil asub Haapsalust Ukraina sõpruslinna Umani poole teele kiirabiauto, mille järelkäru on täis linnaelanike annetatud kraami.

Esmaspäeva keskpäeval jõudis kollane kiirabivärvides Volvo Uuemõisas Tradilo autoremonditöökoja ette. Pärast korralikku hooldust ja meditsiinivarustusega komplekteerimist asub see Umani poole teele.

Auto loovutas Haapsalust pärit näitleja Sepo Seeman, kes kollektsioneerib kasutatud kiirabiautosid. „See on mul mingisugune kiiks,” ütles Seeman oma hobist rääkides. „Viisakas,” nentis Haapsalu Rotary klubi president Margus Metssalu annetatud sõidukit takseerides.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
2 aastat tagasi

Sellise kuudiga hakatakse kaupa vedama ja mitte Haapsalust Taeblasse vaid Ukrainasse. Kas saab midagi veel jaburamat välja mõelda? Pealik saab mõne päeva jooksul juba teist korda lehe esiküljele, ju seda oligi vaja.

Miinuste korjaja
2 aastat tagasi

Alles paar kuud tagasi seletati iga päev, et kõik haiglad viimase piiri peal töötavad, arstid kukuvad kohe kokku jne. Nüüd aga saame meediast lugeda, et ollakse valmis mitmesaja paguldise vastuvõttudeks haiglates ja kõik korras.
Mul selle taustal ainult üks küsimus: kas rahvale valetati varem, või valetatakse praegu?

lugeja
2 aastat tagasi

Alati tuleb arvestada, kelle ja millise olukorraga võrrelda. Kui võrdlusobjektiks seada praegune Ukraina ja sealne olukord, siis ongi see pilt natuke teistsugune. Üllatav et on inimesi, kes sellest ise aru ei saa.

Rikkus ei anna häbeneda
2 aastat tagasi

Näitlejad ja lauljad elavad meil väga hästi, lisaks sellele on nad ka arvamusliidrid..

õhtune
2 aastat tagasi

Tere nunii!Olen mitmel korral teatanud et on otse side tavaliste Ukraina peredega.Kes on isegi enne seda söda elanud puudustes.Rääkimata nüüd!Kes tänulikud oleksid kasutatud ajadest.Tatar sai otsa poest.”2 päeva tagasi sai poest otsa.Maksis eurodes juba meie eurodes 2.30.Jäta kontakt ,saame kokku .mõtleme ehk koos ja aitame Ukrainat.

õhtune
2 aastat tagasi

Tere Kurt! Tubli!

Jenkem
2 aastat tagasi

Huvitav oleks teada, kes meid kunagi aitab…?

Kurt
2 aastat tagasi
Reply to  Jenkem

Rootslased, soomlased jt on eestit palju aidanud rasketel aegadel. Siia on toodud riideid, kohvi ja tangaineid. Rootsi ja soome kristlased on 90 datel väga mitmete kirikute kaudu oma abi saatnud meie maa äärealadele . Meie põgenike on vastu võetud sõjaajal. Vabadussõjas andsid ameeriklased ja inglased meile tohutul hulgal toidu aineid, relvi ja laskemoona. Ükskord võiks ise ka midagi riigina ja kodanikena vastu anda ja see on meie võimalus.

nuniii
2 aastat tagasi

See kõik on muidugi väga tore, tõsiselt!!
AGA …..kui suur see järelkäru siis on??
Tean, et annetusi oli meeletu-meeletu kogus… inimesed tassisid ja tassisid asju sotsmajja, sest inimesed on mures ja tahavad aidata.
Otse loomulikult polnud kõigil võimalik tuua poest ostetud riideid jms
Meiltki küsiti mõlemal päeval, kui oma kotikesed annetatud asjadega sinna viisime- kas ajad on ikka uued :O
Kas tõesti saab olema nii, et valitakse välja vaid tuttuued asjad ja kõik muud annetused lähevad….. KUHU??
Kes vastab ausalt küsimusele??

Pluuto
2 aastat tagasi

ja oma sünnilinn ei vaja kiirabiautot?

nii on
2 aastat tagasi
Reply to  Pluuto

Kas Haapsalus on kiirabiautodest puudus. Veel ühe auto jaoks kindlasti jätkub meedikuid, eks? Ukraina vajab seda auto praegu kindlasti rohkem.