Hiiumaa liinil sõidab Tiiu asemel ajutiselt parvlaev Regula

BNS

Parvlaev Regula Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Hiiumaa liinil sõidab Tiiu asemel ajutiselt parvlaev Regula, kuna Tiiul tehakse tavapäraseid dokitoid.

Hiiumaa vallavalitsuse teatel naaseb Tiiu eeldatavasti liinile hiljemalt 10. märtsil. Hiiumaa liini väljumiste ajad ei muutu.

Regula on Tiiust väiksem, mahutab kuni 65 sõidukit, mistõttu nii e-pileti alusel kui ka elavas järjekorras mahub parvlaevale tavapärasest vähem sõidukeid. Reisijatel tuleb arvestada, et sooja sööki pakkuvat kohvikut Regulal ei ole. Ka ei ole Regulal lifti, mistõttu palub TS Laevad liikumisraskustega reisijatel viibida reisi ajal autos.

Plaanilised dokitööd on vajalikud, et pidada kinni laevade klassifikatsiooniühingu reeglitest. Nendest tulenevalt peab iga viieaastase perioodi jooksul kahel korral teostama parvlaevade korpuse veealuse osa ja mehhanismide ülevaatuse ning tegema vajalikke hooldustöid kuivdokis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments