Aivo Paljasmaa: feodaalne Venemaa ägab igavestes ahelates

Aivo Paljasmaa. Foto: Urmas Lauri

Aivo Paljasmaa. Foto: Urmas Lauri

Ajalooveskid on ajapikku välja sõelunud tõe, et iga rahvas väärib oma valitsejaid.

Ukraina sõja ajal korratakse üha sagedamini, et see ei ole Venemaa, vaid Putini sõjakäik oma naabri kallale. Eemalt vaadates näeme ju selgesti, et sõda on Kremlis valitseva kliki järjekordne vägivallaakt endast nõrgema kallal. Et seda oma rahva ees õigustada, maalib Putini bande pildi natsionalistliku juhtkonnaga Ukrainast, mis ohustab Venemaa julgeolekut ja vabadust. Hädaoht tuleb hävitada. Kuna igasugused vastuarvamused, rääkimata juba rahvusvahelistest infoallikatest, on blokeeritud, siis pannaksegi nn lihtne venelane uskuma, et käib järjekordne püha sõda oma vabaduse kaitseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
õhtune
2 aastat tagasi

Tere! Meil aeg Kreml hävitada. Kui me seda nüüd ei tee! Jäävad meie lapsed ja lapselapsed seda punast Venemaad kartma !Teeks seda ehk meie tulevaste pölvkondade jaoks nagu meie metsi jõgesi mere puhtust.Tunnen häbi Nato Euro liidust.Kus on meie riikide RAHUVALVAJAD? Kuskil pära pörgus saavad nad södida mis ei kuuluEuroopa liitu ega Natosse.Aeg minna samuti UKRAINASSE!