Tänasest on parvlaevaliinidel kõrgemad piletihinnad

BNS

Parvlaevad Tiiu ja Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Alates 1. märtsist on suursaarte parvlaevaliinidel senisest märgatavalt kõrgemad piletihinnad.

Registreeritud kohalikele elanikele jääb uute piletihindadega nii reisija kui auto sooduspilet samaks. Auto sooduspiletiga saavad sõita need suursaarte püsielanikud, kes on sama sõiduki registreerimistunnistuse kohaselt sõiduki omanikuks, vastutavaks kasutajaks või kasutajaks. Täiendavalt lisandub sooduspilet N1 ehk väikekaubikute kategooria sõidukitele, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Lisaks ei muutu hinnad peale kohalike ka sügava puudega isiku saatjale või kuni 16-aastase puudega isiku saatjale, õpilastele ning kõikidele üle 65 aastastele inimestele. Üliõpilased saavad sõita sooduspiletiga 1. septembrist kuni 30. juunini.

Märtsist on Hiiumaa külastamisel tipuaja väliselt pere – kaks täiskasvanut, kaks kooliealist last ja auto – edasi-tagasi sõidu hind 57 eurot ning tipuajal 63 eurot. Saaremaa külastamisel tipuaja väliselt on pere edasi-tagasi sõidu hind 49 eurot ning tipuajal 54 eurot. Tipuaegadel on suursaarte parvlaevade piletihinna kordaja sõidukipiletile 1,2 varasema 1,5 asemel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pere
2 aastat tagasi

pole enam olemas, on tyyp 1, tyyp 2, tyyp 3 ja libedikud

Marx
2 aastat tagasi

Miks valitsus soodustab seda, et pere on ainult 2 vanemat ja ainult 2 last. Kas 3’s laps peres, tuleb siis perest välja arvata või??? Naeruväärne