Neljapäeval avas Läänemaa haigla taas koroonaosakonna

Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa haigla. Foto: Arvo Tarmula

Neljapäevast on Läänemaa haiglas kaheksakohaline koroonaosakond, mis reede ennelõunal oli patsiente täis.

„Haigeid on praegu palju,” ütles haigla ravijuht Alge Vare. Tema sõnul on pooled osakonnas olijatest sellised, kes vajavad haiglaravi muu tervisehäda tõttu, kuid põevad lisaks ka koroonat. „Peame nemad ka isoleerima,” ütles Vare.

Üle Eesti oli haiglaravil 439 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest 277 vajas ravi raskeloomulise COVID-19 tõttu.

Kõik haiglaravi vajavad kaheksa nakatunut on Läänemaa inimesed.

21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Selma.
3 kuud tagasi

Ikka ei lõpe?? Haiglas ka juba otsapidi?

Jaan
3 kuud tagasi

Üks mees just rääkis Kastanipoes, et ta tegi ka kodus selle testi ja oli kaks triipu.Teine ütles ,et siis pead kodus olema.Mees vastas miks mina ise ei tunne midagi ja minul on see coronapass.Ja sellega võin minna kuhu tahan.

mammi
3 kuud tagasi
Reply to  Jaan

Väheteadlikule mehele võib veel kuidagi tema teadmatuse andeks anda ja selgitada mida ja kuidas ta käituma peaks, no aga vaadake meie KESK erakonda ,nõuavad kõik koroonapiirangud ja passid minema visata ja saabugu vabadus. Kas tõesti ei ole niipalju oidu peas, et aru saada, haigeid on väga palju ja nakatumine massiline. Meedikud ja peaminister on kordi ja kordi selgitanud, ei mingit vabadust , saaks enne kasvõi poole peale haigete arvu. KESK ei suuda millegi märkimisväärsega valitsuses silma paista ja on võtnud suuna oma valitsuspartneritele ultimaatumite esitamise. Peaminister on küll väike ja habras daam, aga endast üle ta pole seni hüpata lasknud… Loe rohkem »

Maali
3 kuud tagasi
Reply to  mammi

Kuidas see pass aitab? Viirus hakkab ikka külge, ole sa passiga või passita.
Ses suhtes on see nn pass küll täitsa mõtetu, lõhestab ühiskonda ainult. Jumal tänatud, et lõpuks nii paljugi tehti, et KÕIK lapsed saavad normaalselt koolis käija.

Nimi (kohustuslik)
3 kuud tagasi
Reply to  Maali

Just! Tean ka mõnda kellel peres koroona positiivsed ja ikka käiakse ringi kuna vaktsiinid tehtud ja pass taskus. Kes selle nohu ja kahe triibu pärast ikka kodus viitsib passida. Aeg oleks hakata selle viirusega harjuma. Gripid on tulnud selleks, et jääda.

Nimi (kohustuslik)
3 kuud tagasi

Jah, see paber ju ei kaitse nakatumise eest!

Ohjahh
3 kuud tagasi

Täitsa prses, kuidas ikka valesti saadakse asjadest aru. Pühendage palun rohkem aega mõtlemisele ja vähem aega kommenteerimisele!!!! Palun teid ja jätke meelde, et KEEGI EI OLEGI VÄITNUD, ET PABER NAKATUMISE EEST KAITSEB!!!!!

Nimi (kohustuslik)
3 kuud tagasi
Reply to  Maali

See on tõesti hea, et lapsed saavad koolis käia ja selgeks õppida, millal kirjutatakse koolis käia ja kes on koolis käija.

Nimi (kohustuslik)
3 kuud tagasi
Reply to  mammi

See “väike ja habras daam” on Eesti riiki kolinal põhja tõmbamas!

vot siis
3 kuud tagasi

Kas ikka on, ei otsusta ju peaminister ainuisikuliselt mitte midagi, seda teeb valitsus ja teadagi on selles valitsuses mitmest erakonnast inimesi ,kes olid ka eelmises valitsuses.Riigi juhtimine on pika vinnaga , eelmiste valitsuste otsused mõjutavad veel mitme järgmisegi valitsuse töö tagajärgi mida meie elanikena näeme ja tunda saame.

Ohjahh
3 kuud tagasi
Reply to  mammi

Väheteadlikule mammile peab that korda räägitud teemat uuesti kordama. NAKATUMISTE ARV EI OLE OLULINE!!!! INIMESED NAKATUVAD IGA PÄEV MÕNDA VIIRUSESSE. OLULINE NÄITAJA ON HAIGLARAVI VAJAJATE ARV. PÜÜA ARU SAADA!!!!! Nakatamine ei tähenda ju midagi appikene

Ohjahh
3 kuud tagasi
Reply to  Ohjahh

*tuhat
*nakatumine

oh hoidku
3 kuud tagasi
Reply to  Ohjahh

Kui rumal kommentaar…nakatunute arv pole oluline. ON ja väga oluline , on suur vahe kas riigis põeb sada voi 10000 inimest.On ju selge et 10 haiget levitab kaaskodanikele vähem kui 10 000 nakatunut. Tuleb välja, et kogu häda nii suurel nakatunute arvul ongi inimeste mõtlemise piiratus, kahju küll

Ohjahh
3 kuud tagasi
Reply to  oh hoidku

Nakatunu ei pruugi üldsegi põdeda seda viirust ju raskelt, lisaks tekitab antikehi. Kaks eri asja nakatunu ja haiglaravi vajav. Näete erinevust? Nakatumisi ei suudeta enam kontrollida juba ammu ja pole uue tüve puhul ka enam nii oluline. Püüdke aru saada ükskord. Viirus on pidevas muutumises ja loodetavasti nõrgenevat suunda pidi!

on nii,et
3 kuud tagasi
Reply to  Ohjahh

mIS ASI SEE VEEL OLULINE ON KUI MITTE JUST NAKATUMISTE ARV, MIDA ROHKEM nakatunuid , seda rohkem on ju ka haiglaravi vajavate hulk neist . Alles oli haiglates 259, täna juba 459. Mis teil veel arusaamatu on

Ohjahh
3 kuud tagasi
Reply to  on nii,et

Ärge ajage kõike segamini palun. Nakatnute arv ei ole seotud haiglaravi vajavate arvuga. Omikroni tüve puhul on märkimisväärne kiire nakatumine, samas haiglaravi vajavate arv püsib stabiilsena. Lihtsamalt öeldes ei ole enam nakatunud kohe meditsiinisüsteemi koormajad.

Mammile
3 kuud tagasi
Reply to  mammi

Kuidas need passid ja piirangud sinu arvates viiruse levikut pidurdavad? Pigem vastupidi, see tobe tõend soodustab levikut ja seetõttu tulebki see kaotada. No inimesed, kes usuvad, et mingi tõend takistab haigestumist, on ikka päris totakad ja see on veel väga pehmelt öeldud.

kuulge inimene....
3 kuud tagasi
Reply to  Mammile

Ei ole totakad, asi selles, et kui sul kovidi passi pole, siis ilmselt oled vaktsineerimata ja ise ka ei tea. kas levitad ning mõtle peaga, kui haigestud ja haiglaravi vajad ongi häda käes, võid raskelt põdeda , tüsistused pole vältimatud, Selge näide on IDA tall HAIGLA. pLAANILINE RAVI LÕPETARUDsest covid täidab palatid. Piirangud on vajalik, siis rahvas vähem suurtel üritustel kohtub.

Tädi
3 kuud tagasi

Kui hoolikamalt uudiseid jälgida, siis õhtul oli AK-s uudis, et ITK lõpetab plaanilise ravi sest töötajad on haiged. Järgmisel hommikul oli aga Vikerraadios uudis, et ITK lõpetab plaanilise ravi, sest vaja on juurde koroonapatsientidele kohti. Kumb on tõde ERR???

Nimi (kohustuslik)
3 kuud tagasi
Reply to  Jaan

Ju see rasedustest oli.

Nimi (kohustuslik)
3 kuud tagasi
Reply to  Jaan

Vot niimoodi see haigus levibki! On ju siililegi selge, et see paber ei kaitse haigestumise eest!!!