Perekond tegi Haapsalu koledaimast majast koroonakriisi kiuste uue hotelli

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud aastal valmis vanast arvutusjaamast hotell. Foto: Malle-Liisa Raigla

Pikalt turundus- ja toidutööstuse valdkonnas töötanud Daire Kaup ostis koos abikaasa Veikoga ära paarkümmend aastat tühjana seisnud Haapsalu arvutusjaama hoone ja rajas sinna pisut teistmoodi majutusasutuse, kirjutas Äripäev.

„Uuesti seda ei teeks. Aga kindlasti ei kahetse, et tegin,“ muigab Daire.

Daire Kauba sõnul oli Haapsalu arvutusjaam linna kõige koledam maja. Pärast põhjalikke renoveerimistöid maja kohta enam nii öelda ei saa. „Ainult konstruktsioonid jätsime püsti, ülejäänud lammutasime kõik maha,“ räägib Daire.

Daire ja Veiko ostsid Haapsalu arvutusjaama ära 2017. aastal.

Eelmisel aastal said nad vastu võtta oma esimesi külalisi.

Lääne Elu kirjutas hotellist 15. oktoobril 2021.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kiuste
2 aastat tagasi

Tore, et noortel inimestel jätkus tahet ning ettevõtlikkust kõike seda teha ning luua. Algselt räägiti, et tulevad rendipinnad ja üürikorterid….lõpuks valmis hoopis hotell. Ainult ühest asjast ma aru ei saa, miks “koroonakriisi kiuste”. Vanasti kui keegi ütles, et ah ära hakka proovimagi või unusta see mõte juba eos …sellest nagunii midagi välja ei tule, see on liiga suur amps sinusuguse jaoks… Ja siis tehti ikka ütleja kiusteks, et tõestada… aga soovin neile edu ning kordaminekuid kui saavad saatusele või ütlejatele ninanipsu teha, kõigi raskuste kiuste.

m55
2 aastat tagasi

Tublid!

Pook
2 aastat tagasi

Täitsa ok maja kogu aeg ennem olnud. See, et neil üüriäri pses on ei tähenda, et oli kõige koledam maja. Ainus maja, kus 1992-sel rublasi kroonideks vahetati.

Nimi (kohustuslik)
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

Pane tõlge ka juurde!