Galerii: Palivere vabatahtlike uus auto sai nimeks Priidu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 22

Fotod Kaire Reiljan

Palivere priitahtlike pritsimeeste Sloveeniast toodud päästeauto sai täna nimeks Priidu. „Ilus eesti nimi,” ütles MTÜ Priitahtlikud Pritsumehed juhatuse esimees Risto Roomet. „Nüüd on Paliveres autod Priidu ja Peedu,” lisas ta.

Päästeautole nime leidmiseks korraldasid vabatahtlikud Palivere kooli õpilaste vahel konkursi. Kõigist nimeettepanekutest valisid päästjad välja kuus ja nende seast selgitasid liikmed hääletuse teel välja võitja.

Roomet andis tänukirja kolme enim hääli saanud nime autorile. Hääletusel neli häält kogunud Kusti pakkus välja Sander Kalju ning sama palju hääli sai ka Aksli nime pakkunud Kaisa-Ly Toos. Mõlemad lapsed said tänukirja, kus päästeauto uksele kirjutatud just nende pakutud nimi.

Viie häälega võitis nime Priidu välja pakkunud Kaspar Kirss, kes sai õiguse ka auto ristida. Alkoholivaba šampuse pudel mis vastu autot puruks löödi, purunes päästeautode vilkurite ja sireenide saatel esimese korraga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Paliverekas
2 aastat tagasi

Jõudu-jaksu, edu ja tervist meie tublidele noortele meestele eesotsas Ristoga! Olete väga tublid!