Priitahtlikud ehitasid kahe aastaga vanast kuurist pritsimaja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere priitahtlike depoomaja sai valmis ning enne laupäevast lahtiste uste päeva küüriti see ka korralikult puhtaks. Foto: Urmas Lauri
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 41

Urmas Lauri fotod

Palivere priitahtlikud pritsimehed ehitasid vanast pritsikuurist endale ise uue ja uhke komandohoone. Laupäeval olid uksed huvilistele avatud, tähistamaks kaks aastat kestnud ehitustööde lõppu.

„Asi valmis,” ütles MTÜ Priitahtlikud Pritsumehed juhatuse liige Risto Roomet. Laupäeval oli pritsimaja avatud uste päev: kutsuti külalisi, näidati maja, lastele tehti natukene tuletõrjesporti, aeti niisama juttu. Kohale tuli ka Risti komando, tegi demoharjutuse.

Nipet-näpet on siiski veel teha. „Garaaži põrand vajab kunagi EPO-t; saunalava ehitamist. Saun on valmis, aga lava veel ei ole, sest raha sai otsa,” rääkis Roomet. Ta lisas, et tegelikult on pritsimaja valmis, projektid on lõpetatud, võlgu üleval pole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tädi Maali
2 aastat tagasi

Kuidas ikka nii saab ilma saunata!!… kohvik-baar käib igal juhul asja juurde!

Väga
2 aastat tagasi

tubli. Jöudu edaspidiseks.

Vähe paljuks ei kisu
2 aastat tagasi

Väga uhke, tublid!