Lääne Elu küsitlusele vastanud elektrihinna kompensatsiooni ei saa

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay

Lääne Elu küsis oma lugejatelt, kas nad saavad elektrihinna kompensatsiooni.

Küsitlusele vastas 661 lugejat, kellest enam kui kolmveerand ehk 514 vastanut ütlesid, et nad ei saa kompensatsiooni. Nendest 388 põhjendasid kompensatsiooni mitte saamist sellega, et nende sissetulekud on kõrgemad, kui toetuse saamiseks vaja on, 126 vastanut ütlesid, et maksid elektri eest vähem kui toetuse saamiseks vaja on.

54 küsitlusele vastanut ütlesid, et saaksid küll kompensatsiooni, kuid neil pole seda vaja. 93 vastanut saavad kompensatsiooni ja see on neile suureks abiks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
krõmpsluu
2 aastat tagasi

Eestlane oma visaduses imeb ennem käppa kui end kerjamisega alandada laseb ja see oligi kaka plaan.Nüüd hea praalida,et näete,rahvas saab väga hästi hakkama.

Muidugi!
2 aastat tagasi
Reply to  krõmpsluu

Tal oli jultumust öelda, et minu vanemad on ka pensionärid aga saavad hakkama?!?!
Tal pole aimugi kuidas inimesed päriselt elavad ja teda ei huvitagi.

Ääremaalt
2 aastat tagasi

Kodutarbijad jaanuarist märtsini küll enam ei saa või väga vähe. Võrgutasu toetust ei muudetud. Eelmise meetmega saadi õiglasemalt. Rääkisin ühe taotlejaga ja väga meeldiv oli kuulda häid ja kiitvaid sõnu Lääneranna valla Kõmsi vastuvõtupunkti sotsiaaltöötaja kohta.(Marelle) Üksikule inimesele on kellegi soe suhtumine isegi tähtsam kui toetus