Kohus mõistis Toomas Reimo 18 aastaks vangi

Toomas Reimo sai pika vanglakaristuse. Foto: Malle-Liisa Raigla

Täna mõistis kohus mullu 20. aprillil Tamme tänaval ühe inimese tapnud ja kahele inimesele eluohtlike vigastusi põhjustanud Toomas Reimo 18 aastaks vangi.

Kohtu hinnangul on Reimo kahe aasta jooksul pannud toime viis kuritegu – joobes juhtimise, kolme inimese füüsilise väärkohtlemise ning ühe inimese mõrva ja kahe inimese mõrvakatse. Kohus mõistis Reimole ühe inimese mõrva ja kahe inimese mõrvakatse eest 17aastase vangistuse, kolme inimese kehalise väärkohtlemise eest kolmeaastase ja joobes juhtimise eest ühe-aastase vanglakaristuse. Liitkaristusena määras kohus Reimole 18aastase vangistuse, mis on täpselt selline, nagu prokuratuur küsis.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
R.k
2 aastat tagasi

Iga mees on oma õnne sepp ja õlle valaja.. vähemalt pikk kainus..kui siiski. Vangis on pea lahti ja hell mõlemad pole head 😉

Kohtunik
2 aastat tagasi

Kodanikud! Rohkem omakohut- oravamärki rinnas kandvad bandiidid ja tänavale sittuvad koerad kohapeal maha lasta!

ainult
2 aastat tagasi

mõrva ja vägistamise puhul kohustuslik eluaegne letti riigikogus. viimase korral ka ei ole õigust kaitsjale. edasikaebamised keelata. ja läheb süütu vangi? sellised juhtumid vaka alla, kuna sellise süüdistuse saaja on siiski olnud piisavalt halb inimene et keegi isegi mõtleks kohtuveskis jahvatada sinu pärast ja eluaegne sulle niigi paras

A.R
2 aastat tagasi
Reply to  ainult

Mismoodi sa seda tapmist või vägistamist ära tõestad, kui kohtualune väidab, et on süütu. See pole ka lahendus, kui mõni kibestunud naisterahvas esitab vale vägistamissüüdistuse pahatahtlikult ja mees kohe eluks ajaks kinni või? Mõelge ka peaga natukene ! Palun teid!

Madis
2 aastat tagasi

Veel rohkem vanglast vabanenuid Haapsallu nn. Üürimajadesse elama, veel rohkem…
Kohtu asjapulkadel ongi siin igav…

A.R
2 aastat tagasi
Reply to  Madis

Auruvedur, ära sa muretse, see äri alles algab. Läheb hullemaks veel kahjuks

Noo mis
2 aastat tagasi

On öelnud, et algatajaks on alati teine osapool!? Kaubamajas ettekavatsetud röövkallaletung kellasepale oli teine pool algatajaks!!?? On see sama mees üldse, enam ei teagi?