Lihula saaliturniir tõi kokku paarsada jalgpallurit

Lõuna-Läänemaa JK 2014 võistluse võidukarikaga. Foto: Epp Elias

Lõuna-Läänemaa JK 2014 võistluse võidukarikaga. Foto: Epp Elias

Üle kolme aasta taas toimus Lihulas taas suur jalgpalli nädalavahetus, kus kahel päeval tuli platsile 19 noortevõistkonda kokku enam kui 200 jalgpalluriga.

Laupäeva hommikupoolikul võtsid mõõtu aastatel 2010–2011 sündinud lapsed ja pärastlõunal 2012–2013 sündinud lapsed. Pühapäeval oli spordisaal aga kõige pisemate, 2014–2015 sündinud spordilaste päralt.

Esimesel turniiril mängis kuus võistkonda. Kõik mängisid kõigiga läbi ja mängud olid väga huvitavad. 11–12aastased jalgpallurid peavad juba näitama head tehnikat ja tarka jalgpalli. Seda kõike sai ka noorte esituses näha.

Teistest meeskondadest kindlamat mängu näitas Pärnu jalgpalliklubi, kus treener Indrek Joosti õpilased võitsid kõik mängud ja kogusid 15 punkti. Teiseks mängis end Pärnu JK Vaprus I meeskond, mille treener on Margus Põldsaar. Kolmanda koha noppis Raplamaa jalgpalliklubi, mida treenib türklane Yilmaz Sahin.

9–10aastaste turniirile oli Lihulasse mängima sõitnud seitse võistkonda. Kuna mängiti kahes alagrupis, võis alates poolfinaalidest oodata ülihuvitavaid kohtumisi – võistkonnad olid ääretult võrdsed ja seda ennustasid juba alagrupimängud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments