Haapsalu vehklejad tulid Eesti kadettide meistriteks

Andra Kirna

andra@le.ee

esti U17 karikavõitja ja Eesti meister Anneli Proosväli (paremal). Foto: Helen Nelis-Naukas

esti U17 karikavõitja ja Eesti meister Anneli Proosväli (paremal). Foto: Helen Nelis-Naukas

Pühapäeval U17 Eesti meistrivõistlustel vehklemises tulid En Garde’i vehklejad koju nelja kuldmedaliga.

Võistkondlikus epees krooniti nii noormeeste kui ka neidude arvestuses meistriteks En Garde’i võistkond. Individuaalarvestuses said meistritiitli Anneli Proosväli ja Oliver Laasik. Pronksi võitis Svetlana Trynova.

Võistkonnavõistluses võitis neidude arvestuses seitsme võistkonna seas En Garde’ naiskond koosseisus Kleer Jaani, Anneli Proosväli, Julia Trynova ja Svetlana Trynova finaalis Põhjakotka võistkonda. Kolmandaks tuli Tallinna Mõõga 1. võistkond.

Noormeeste seas alistas En Garde’ nelik Ingemar Germ, Oliver Laasik, Oskar Pisnenko, Ken-Keiro Silde Tallinna Mõõga 1. võistkonna. Kolmas koht läks Läti Daugavpilsi nelikule. Noormeeste konkurentsis osales kaheksa võistkonda.

„Muidugi soovisin, et tuleks neli kulda, aga et see nii läheb, oli ootamatus küll,“ ütles En Garde’ vehklemistreener Helen Nelis-Naukas.

Neli-Naukase sõnul tuli vehklejatel vahepeal koroonaisolatsioonis olla. „Raskelt haige polnud keegi, küll aga ei saanud trenni ega võistlustele,“ selgitas ta.

Neidude arvestuses Eesti meistriks tulnud Anneli Proosväli võitis finaalis Dinara Anist klubist Tallinna Mõõk. Kolmandad kohad läksid haapsallasele Svetlana Trynovale ja Eliise Kikerpillile Tartu Kalevist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments