Valitsus ei jõudnud energiatoetustega kokkuleppele

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Täna toimunud koalitsiooninõukogu kohtumisel Keskerakond ja Reformierakond energia kompenseerimises kokkuleppele ei jõudnud. Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles ERR-ile, et valitsuses on tegemist juhtimiskriisiga.

„Arutelusid tuleb siin siis lähipäevadel ja -tundidel edasi pidada, sest Keskerakonna positsioon on selge – me vajame kiiret abi. Me vajame universaalseid meetmeid meie elanikele kui ka ettevõtetele. Kütteperiood kestab. Kui neid abimeetmeid ei tule, siis me arvame, et see on selgelt juhtimiskriis,“ ütles Ratas.

Ratas hoidus erimeelsusi valitsuskoalitsioonis valitsuskriisiks nimetamast.

Peaminister ja Reformierakonna juht Kaja Kallas ütles ERR-ile, et valitsuses ei ole Reformierakonna ja Keskerakonna ettepanekuid, vaid ühiselt kujundatud meetmed. „Ma mõistan seda emotsiooni ja frustratsiooni, mis on tekkinud, aga valitsuses peavad olema ikkagi läbimõeldud otsused. Seda me püüamegi teha,“ sõnas Kallas.

7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Estonia
10 kuud tagasi

On meil seda Eestit vaja?-küsib kanal2 Tõsielulood eileõhtune saade.

Lääne-nigula
10 kuud tagasi

Värvipime kirjeldas kurdile vikerkaart. Ja juttu jätkub kauemaks.

Reinupoeg
10 kuud tagasi

Parem õudne lõpp kui lõputu õudus.

Info
10 kuud tagasi

Kus on meie inimesed Toompeal väljas meelt avaldamas, nagu mujal…??Ainult sellest on tolku, kui enda meelt avaldada suuremal hulgal ning jätkuvalt,piisab rahumeelselt kodudest välja tulekust.

Nali????
10 kuud tagasi
Reply to  Info

Meie inimesed kiruvad vaikselt või fb-is ja nuputavad pead paistes, kuidas aga rohkem elelektrit ikka säästa, et valitsusel kergem ja kauem seda asja arutada oleks! Neli kuud juba arutatud, aga pole hullu küll järgmisteks valimisteks arutatud jõuavad, et äri on äri ja….

No ei tea
10 kuud tagasi
Reply to  Info

Lähed meelt avaldama, siis tullakse erikomandode ja verekoertega sind piirama. Meedia teeb maatasa. Inimene ei julgegi oma meelt avaldama minna, kardab lolli välja näha, sest ühiskonnas kujundatakse meedia abil selline arvamus. Siin riigis saavad karistamatult ainult homonoormehed meelt avaldada ja paraade korraldada.

to no ei tea
10 kuud tagasi
Reply to  No ei tea

kas seda Eestit meile vaja on!