Galerii: Haapsalu tähistab vana-aasta lõppu valgusmänguga

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna õhtul kella 22ni näeb promenaadil ja raudteejaamas valgusmängu.

Promenaadil teeb valgusmängu Eventech ja raudteejaamas Maivel OÜ. Valgusmäng läheb linnale maksma rohkem kui aastavahetuse ilutulestik. Seitsmeminutiline ilutulestik maksaks linnale 4000 eurot, kuid kuus tundi valgusmängu kahes paigas maksab kokku 5000 eurot.

Haapsalu korraldab vana-aasta õhtul valgusmängu teist aastat.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vallaelanik
Vallaelanik

Kas keegi veel Paralepa kandis hetkel taevasse vaatab? Valgusmäng peaks ju läbi olema, aga taevas tiirutavad kummalised ümmarguse kujuga pilvekesed – kord ühinevad, siis reastuvad, keerlevad jne. UFO-d? Ei näe kummitusi ja pole joonud.

wpDiscuz