Saarte Liinid otsib Sviby sadama süvendajat

BNS

Parvlaev Ormsö Sviby sadamas. Foto: Urmas Lauri

Parvlaev Ormsö Sviby sadamas. Foto: Urmas Lauri

Aktsiaselts Saarte Liinid kuulutas välja riigihanke Vormsi saarel asuva Sviby väikelaevasadama akvatooriumi süvendustööde tegija leidmiseks.

Tööd jaotuvad kahe süvendusala vahel, millest esimese pindala on 7750 ruutmeetrit, garanteeritud sügavusega 3 meetrit Euroopa kõrgussüsteemi järgi, ja teise pindala 3455 ruutmeetrit, garanteeritud sügavusega 2,5 meetrit Euroopa kõrgussüsteemi järgi, selgub hankedokumentidest.

Sviby sadam on aastaringselt kasutatav ning sealt kaudu toimub Vormsi ja Mandri-Eesti vahelise parvlaevaliini teenindamine. Sadamas on tingimused kaubalaevade, harrastusmeresõitjate, reisilaevade ja muude veesõidukite teenindamiseks.

Töövõtja peab arvestama, et Sviby sadama akvatoorium on ka töö toimumise aegselt avatud liiklemiseks kõigile veesõidukitele.

Pakkumusi saab hankele esitada 17. jaanuari pärastlõunani. Hankelepingu täitmisaeg on alates lepingu jõustumisest kuni 75 kalendripäeva. Garantiiaega ei kohaldata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
1970
2 aastat tagasi

aastate keskel rekonstrueerides sadama kaid ja muuli ning alustades kopaga Sviiby sadama kai ääres põhja süvendamist tuli juba esimese kopatäiega välja hulk 2 maailmasõja aegseid saksa õhutõrje 75 mm. mürsukassette, need sai hävitatud, aga mis seal veel võib üllatada, kes teab