Noored graafikud avasid Haapsalu linnagaleriis näituse

Avatar

Andra Kirna

andra@le.ee

Andra Kirna fotod

Haapsalu linnagaleriis avati Eesti Kunstiakadeemia graafikaosakonna tudengite näitus „Asjad ja mitteasjad“.

Näitus uurib isiklikke suhteid kunstnike ja nende valitud objektide vahel. Noored graafikud on distantsõppe perioodil töötanud kodusfääris leiduvate esemetega, mis tekitavad neis ebamugavustunnet või mille tegelikus väärtuses nad kahtlevad. Eri protsesside käigus on mõnestki asjast saanud mitteasi.

Oma töid näitavad Merilyn Lempu, Sven Mantsik, Ella-Mai Matsina, Iti Lona Oja, Caroline Pajusaar ja Riina Reiners.

Näituseprojekti juhendasid Maria Erikson ja Liina Siib.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz