Läänemaale pudenes katuserahana 76 000 eurot

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu Viigi kool. Foto: Urmas Lauri

Haapsalu Viigi kool tahab katuseraha toel korrastada õuel oleva paviljoni. Foto: Urmas Lauri

Läänemaa saab Reformierakonnalt, EKRE-lt, Keskerakonnalt ja sotsiaaldemokraatlikult erakonnalt 76 000 eurot katuseraha, mis jaguneb kuraditosina objekti vahel.

Kuigi reformierakondlastest riigikogulaste hulgas on neid, kes katuseraha jagamist ei poolda, on Reformierakonna liige ja reformikate nimekirjas Lääne-Nigula volikokku kandideerinud Mati Kallemets sama süsteem jätkumise poolt. „Kust me seda raha muidu saaksime, keegi ei anna meile niisama lihtsalt midagi,” ütles Palivere turismi- ja tervisespordikeskust juhtiv Kallemets.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Kui Viigi kooli välimust vaadelda siis paistavad silma erinevate ajastute arhidektuuri suured “saavutused”,st.igal ajaperjoodil on midagi “suurepärast” juurde ehitatud.
Käid mööda Haapsalut ja aina imesta milliseid “sedöövreid”lastakse linna ehitada.Tallinna mnt,Holmi Kallas või Ehte tänava koolimaja.Kus linnapoolsel fasaadil ilutsevad kõrvuti vanal ja uuel osal erinevat tüüpi aknad,Rüütli tänava 7 ehitusel nõuti väikeste ruutuga aknaid aga praegusel uusehitusel on ca maast laeni ?
Mis määrab selle kuidas tohib ehitada ? Kas isiksus,rahakott või lihtsalt sõbrasuhted ?

istutage
2 aastat tagasi

sinna metsa laululuige populaarsed viljakandvad rahapuud