Detsembris tulevad müügile Augustibluusi passid

Lääne Elu

info@le.ee

Tuleva aasta Augustibluusi pileteid saab 1. detsembrist soetada. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kolmapäevast tulevad müügile tuleval aastal 5.-7. augustil toimuva Augustibluusi festivalipassid.

Tuleval aastal toimub Augustibluus juba 28. korda. Tänu aasta-aastalt kaalukamaks muutuvale programmile, märkimisväärsele publikuhuvile ja positiivsetele arvustustele paljudes muusikaväljaannetes, on Augustibluus saavutanud kindla koha Euroopa tunnustatud bluusifestivalide nimistus.

Augustibluusi visiitkaardiks on eriliselt positiivne õhkkond ning on öeldud, et festival muudab Haapsalu linna hea muusika sõbra jaoks justkui paradiisiks. Festivali pealava kontserdid toimuvad ka 2022. aastal Haapsalu piiskopilinnuses ning laupäeval raudteejaaamas. Väiksemaid etteasteid saab nautida restorani Soffa ja pubi Africa terrassidel ja Haapsalu toomkirikus. Festivali ööklubi asub sel korral Haapsalu kultuurikeskuses.

Detsembris saab passi soetada 49 euro ees, jaanuarist mai lõpuni on pilet 55 eurot, juunis 59, juulis 65, augustis 70 ja kohapeal 75 eurot.

Korraldajad teevad esinejad teatavaks märtsis ja täpse ajakava kuulutavad välja mais.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments