Haapsalu korvpallurid alistusid Rapla omadele

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu korvpallivõistkond vastamisi Rae Spordikooliga. Foto: Elen Freivald
Haapsalu korvpallivõistkond. Foto: Elen Freivald

Neljapäeval Rapla spordihoones peetud Saku II liiga seitsmendas kohtumises Rapla korvpallikooli vastu pidid Haapsalu korvpallurid leppima kaotusega.

Esimese veerandi lõpuks edestas Rapla korvpallikool haapsallasi kuue punktiga, 27:21. Ka teisel veerandajal noppisid vastased 20 punkti Haapsalu 12 vastu.

Kolmandal veerandil võtsid haapsallased end kokku ja teenisid 24 punkti, vastased aga 16. Sellest hoolimata jäädi viimasel veerandil vastastele kümne punktiga alla ja mängu lõppedes tuli Haapsalu meeskonnal vastu võtta kaotus 74:90.

Haapsalu meeskonna kapten Mikk Päeske sõnul on võõrsil mängides närv pigem väiksem kui kodus mängides, kuid kaotusega tuli leppida. „Võõrsil tuleb mängu pigem see sõiduväsimus ja tunda andis seegi, et enamikul oli seljataga ka tööpäev,“ lisas ta.

Päeske sõnul vastased lihtsalt jooksid neist üle. „Saime mängu küll kaks korda tagasi, kuid kaotasime pigem oma rumaluste tõttu – vabavisked, pallikaotused,“ lisas ta.

Praegu on Haapsalu II liiga tabelis kolme võidu ja nelja kaotusega 11 meeskonna seas seitsmendal kohal.

Järgmisena võõrustab Haapsalu meeskond koduväljakul Hiiumaa KK Askust, kellele eelmises kohtumises alla jäädi. Haapsalu ja Askus kohtuvad Wiedemanni spordihoones 20. novembril kell 13.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments