Galerii: Lääneranna võimuliit on kasvanud 16liikmeliseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 25


Fotod: Urmas Lauri
Lääneranna volikogu valis täna ülekaaluka häälteenamusega 16-4 volikogu esimeheks Lääneranna valimisliidu esinumbri Armand Reinmaa, aseesimeheks sai sama skooriga Lääneranna valimisliidu teine number Vallo Kappak.

Lääneranna volikogu kogunes täna pärastlõunal kella kaheks Lihula kultuurimaja saali. Päevakorars oli kolm pukti: volikogu esimehe valimine, aseesimehe valimine ning vallavalitssue tagasiastumisest teatamine.

Kohal oli 20 volikogu liiget, puudus Riho Mägist (EKRE).

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mati Põdra
2 aastat tagasi

Muuseas, sellisest hääletustulemusest ei saa päris kindlasti järeldada, et “võimuliit on kasvanud 16-liikmeliseks”. Lihtsalt vastaskandidaat sobis kellegi jaoks veel vähem.

Ootame ikka ära, kui hakatakse peale mingite sisuliste asjade arutamisega. Näiteks sellega, kust (ja mille arvelt) peaks välja lubatud uue koolimaja ehitamiseks raha võetama. “Seina seest” on vale vastus, vihjan.

Võõrasema DXXXIV
2 aastat tagasi

Olen kõrgem intellekt.

Võõrasema IV
2 aastat tagasi

Nad on valevõõrasemad, õige võõrasema ei nääguta.

Karjalauda söötja
2 aastat tagasi

Oo, haamer leiti üles! Kõik on nii ilus! Oo millise innuga hääletatakse, üks hääletab parema ja siis vasaku käega.

Karjalauda söötja
2 aastat tagasi

Ujub.

Nimi toimetusele teadmata
2 aastat tagasi

Läänerannas leidub jalgadega hääletajaid ka. Karjalauda söötjale tundub olevat teadmata tõsiasi, et põlised läänerandlased, oma ürgtarkuse poolest maailmakuulsad, üdini ausad ja head, on juba muistsetest aegadest, põlvest põlve osanud hääletada kõigi mõeldavate ja mõeldamatute asjadega. Kui vaadata Urmas Lauri tabatud hetki volikogu uue koosseisu esimesest kogunemisest, tõuseb heldimuspisar vägisi silma ja nõrgub palgele ning poliitilise harduse värinad haaravad keha pealaest jalatallani – säherdust valla-ajaloolist meeleülendust ei sünni ju iga päev. Sügav kummardus ja suur tänu Lääne Elule, et selle tähtsa päeva Lihula kultuurimajast lugejateni tõite. P.S. Karjalauda söötja ei tea ehk sedagi, et Lihula kultuurimaja (loe: kultuuritemplit) juba kolm aastakümmet… Loe rohkem »

Ivar põter
2 aastat tagasi

Koolis käisi Lihula

Autor, mine vuta-vuta kooli!
2 aastat tagasi

Lühikeses artiklis üle 10 kirjavea.

Mati Põdra
2 aastat tagasi

Teie poolt rahvaks nimetatu ütles antud juhul, et rahapesu ja alusetu rikastumise eest kohtu all olemine ei tähenda mitte midagi ning et ausad ja eetilised inimesed närigu muru.

Minu isik ei puutu asjasse, võin oma kutsetööd teha ükskõik kus.

Mati Põdra
2 aastat tagasi

Igaühele oma. Eesti Vabariigis võib küll olla süütuse presumptsioon – aga ausus ja eetilisus on väärtused, mis sellest kõrge kaarega üle käivad. Kui üks seltskond vilistab sellele tõsiasjale, et vastne volikogu esimees on kriminaaluurimise all. siis ütleb see liigagi palju.

Aga eks saate varsti uuesti proovida.

Madi Bõtra..
2 aastat tagasi
Reply to  Mati Põdra

…mina sain 5 äält, aga olen jubedark.

Mõttekäik
2 aastat tagasi
Reply to  Madi Bõtra..

infantiilne.