0

Läänemaa noormees Tõru Kannimäe mängib Endla teatri lavastuses

Tõru Kannimäe. Foto: erakogu

Laupäeval valiti Endla teatri lavastusse „Noor jää” mängima Läänemaa koolipoiss Tõru Kannimäe, kirjutas Pärnu Postimees.

Katsepäeva õhtul otsustas žürii koosseisus Kaili Viidas, Priit Loog ja Ott Kilustik, et lavastuses „Noor jää” mängivad perepoeg Vahurit Oru koolipoiss Tõru Kannimäe ja Pärnu Mai kooli poiss Vesse Leok. See, et professionaalsete näitlejatega koos laval mängida oli põnev kogemus, kinnitasid poisid nagu ühest suust.

Väsinud, kuid õnnelik Kannimäe märkis päeva lõpetuseks, et vend on nüüd kindlasti kade ja ema ei suuda seda uskuda.

Lavastuse „Noor jää” proovid algavad detsembris ja esietendus on märtsis. Lavastuses mängivad Priit Loog, Carita Vaikjärv, Andrus Vaarik, Carmen Mikiver, Jane Napp, Meelis Rämmeld, Ireen Kennik, Karl-Andreas Kalmet, Kati Ong, Karmel Naudre, Ruuben-Joosua Palu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz