Endel Nelise mälestusvõistlustelt tuli Haapsallu kaksikvõit

Andra Kirna

andra@le.ee

Vehklemisvõistlus. Foto: erakogu
Vehklemisvõistlus. Foto: erakogu

Endel Nelise nimelistel Läänemaa meistrivõistlustel said Haapsalu klubi En Garde vehklejad Kristina Kuusk ja Nelli Differt kaksikvõidu.

Kolmandal kohal olid Gaia-Marianna Salm klubist Tallinna Mõõk ja Elizaveta Bobrova klubist SBSK Draakon. Madli Palk tuli Tallinna Mõõga vehkleja Dinara Anise järel kuuendaks.

Meeste võistluse võitis Ruslan Eskov klubist Tartu Kalev. Haapsalu vehkleja Oliver Laasik sai viienda koha.

„Meie klubi vaatest on tore Kristina Kuuse ja Nelli Differti kaksikvõit, aga ka see, et Oliver Laasik jõudis kaheksa parema hulka. Alagrupis sai ta kõik võidud,“ ütles treener Helen Nelis-Naukas. „Pärast kaotas Oliver Erik Tobiasele, kes on temast aasta vanem. Me pole veel leidnud, kuidas seda noormeest võita, aga teeme selle nimel tööd,“ rääkis ta.

U 20 vanuseklassis said Palk ja Laasik pronksi ning U 17 klassis tuli Laasik kullale ja Anneli Proosväli sai pronksi.

Seekordsetel Endel Nelise mälestusvõistlustel ei võistelnud Eesti koondislased ja Sten Priinits, kes ravib praegu oma küünarliigese vigastust.

Järgmisel nädalavahetusel ootab En Garde’i vehklejaid laager Haapsalus, pärast seda kadettide EK etapp Grenoble’is. Juba 19. novembril toimub pealinnas MK-etapp Tallinna Mõõk, kus naiste täiskasvanute konkurentsis võistlevad Kristina Kuusk, Nelli Differt ja Madli Palk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments