Rannarootsi keskuses varastati ostukärust käekott

Lääne Elu

info@le.ee

29. oktoobril sai politsei teate, et Haapsalus varastati Rannarootsi keskuses ostukärust käekott, kus oli sularaha ja dokumendid. Esialgsel hinnangul tekitati kahju ligi 370 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
riik
2 aastat tagasi

oma oskamatu poliitikaga varastab iga päev me rahakotist, tõstes makse, langetades elatustaset, piirates me ostuvõimet, liikumisvabadust ja tegutsemisvõimet selle läbi, ajades selle kõik mingi kliimasoojenemise ja pandeemia kaela.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  riik

Vaata hakatuseks peeglisse!

Jenkem
2 aastat tagasi

Mask nüüd vabariigi määrusega igal röövlil ees, nii et olge valvsad ega see viimaseks jää ja nüüd poole lihtsam nägu varjata, jõudu.

Illu.
2 aastat tagasi

Ostukärus käekott???.Kus see inimene siis ise viibis???? Et jättis käekoti suure summa rahaga riiulite vahele vedelema ja ise jalutas, kus seda teab kus ringi????

Maria
2 aastat tagasi
Reply to  Illu.

oioioi, vedelema. Ratta jätan poe ette vedelema või, auto seisab maja ees, kas selle võib siis ära võtta? Mis krdi vedelema!???? Ühiskond on haige, vargusest läbi imbunud. Nüüd tuuakse veel siia linna sisse ka neid. Ei tea muidugi neid süüdistada, aga selge on see, et inimese loomust muuta ei saa ja neid viinanäljas joodikuid eluheidikuid on ka liiga palju väikses külas. Tööle minge kuradid! Miks ei lähe, pakkumisi on küll ja küll. Proovi paar päeva kaine olla ja mine töövestlusele, küll võetakse. Krt ma ütlen!!!

Tom naabermajast.
2 aastat tagasi
Reply to  Maria

Maria.palka neist mõni omale koduabiliseks. Rulapargis on nooremad ja suutlikumad,soovitan soojalt.

Talibani
2 aastat tagasi

on Haapsalusse vaja, seal lüüakse kohe käsi maha. teisel korral juba pea. Talibani juht oma intervjuus ütles- võid oma koti milj.dollariga tee äärde unustada, tuuakse koju järele- keegi ei varasta.

Muumi
2 aastat tagasi
Reply to  Talibani

Selline karistus on väga vahva. Aga mida teha siis, kui selgub, et esimese raksuga võeti käsi maha valel tegelasel. Kleebitakse otsa tagasi 🙂

eiei
2 aastat tagasi
Reply to  Muumi

sellised asjad tuleb maha vaikida lihtsalt. kedagi ei huvita su kasutu käsi kui seeläbi siiski õiglus maksma pannakse

mis
2 aastat tagasi
Reply to  Maria

tööle, tegelen igapäevaselt investeeringutega, korjan taarat ja investeerin selle õllepudelisse, riik aga maksustab minu sellise heategevuse veel käibemaksuga, kus mul on aega veel tööl käia ja selline loodushoid on mulle ka veel südame lähedale, aga kaika kodaratesse loopijaid on ümberringi veel nii palju.

Vatt
2 aastat tagasi
Reply to  Illu.

Proovid pätti õigustada? Mingi kohtunik oled või. Saa aru, pätt on pätt, sellele ei ole õigustust! Kui pole sinu oma, ei näpi! Väga lihtne ja arusaadav reegel minuarust. Nojah, eks Toompeal näitavad ette, nii mats järgi.