Haapsalu Hesburger avas iseteeninduskassad

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu Hesburgeris on nüüd kaks iseteeninduskassat. Foto Hesburger

Eelmisest nädalast saavad Haapsalu Hesburgeri kliendid kasutada kaht iseteeninduskassat, mis peaks teenindust sujuvamaks muutma.

Hesburgeri arendusdirektori Ieva Salmela sõnul investeeriti digikassadesse 22 000 eurot ning esimesed kliendid said oma tellimuse digikassa kaudu vormistada nädal tagasi. „Maksta saab ainult kaardiga, kuid iseteeninduskassad pakuvad võimalust kasutada kohe ka boonuskaarti ja seal sisalduvaid sooduskuponge,” lisas Salmela.

Salmela sõnul tavapärane klienditeenindus ära ei kao, kuid iseteeninduskassad muudavad tellimise lihtsamaks. „Seal saab rahulikult einet valida, töötajaga suhtlema ei pea,” lisas ta. Alles jääb ka mobiilirakenduse kasutamine.

Tavaliselt kella 22ni avatud olnud Haapsalu Hesburger on viimasel ajal uksed sulgenud kell 19. „See on ajutine, sest oleme praegu koolitamas uusi inimesi,” ütles Salmela. Ta lisas, et kui koolitus läbi, on Hesburger Haapsalus taas avatud kella 22ni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ebanormaalne
2 aastat tagasi

kiirtoit peaks olema alaealistele keelatud ja ülikõrgete maksude all

Vatt
2 aastat tagasi
Reply to  ebanormaalne

Et siis mispärast? Hamburger sisaldab ju täusväärtuslikku toitu. Seal on olemas teravili, lihavalk, salat, sügisel hea külma vastu ka sibul vahel. Kas kõik söövad kodudes hommikul kuiva võileiva kõrvale salatit jms? Asjatundmatu on teie kommentaar.

ebanormaalne
2 aastat tagasi
Reply to  Vatt

kiirtoit on ohtlik ja ei tohiks olla kergesti kättesaadav

Pook
2 aastat tagasi

Kuidas normaalse ajuehitusega eestlane suudab sellist sitta süia üldse??? 😍

Vatt
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

vahel on nn. “rämps” päris hea. Iga päev jah ei sööks.

Oioioi
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

Kuidas normaalse ajuehitusega eestlane suudab niisugust teksti toota üldse???

Näha on
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

Kuidas koolis käia oli? Kirjutama ei õpetatud? Pea ei võtnud vastu pakutavat?

Jjj
2 aastat tagasi

See on küll äge, aga tehke frantsiisi asemel, midagi päris oma. Hps burger või midagi. Otse elava tule peal grillitud burger näiteks, meganostalgia kapsasalatiga jne. Ideid peaks noortel ju krt võtaks olema. Mingi hesburks, no ma ei tea, seda võib kuskil suurlinnas söömas käia kiirelt. Oma brändiarendus, vot see on tase siiski!

Oioioi
2 aastat tagasi
Reply to  Jjj

Kui palju sellel tasemel ostjaid oleks? Sest siis ei oleks enam hessi hinnad, vaid midagi palju krõbedamat.

Hmm huvitav
2 aastat tagasi
Reply to  Oioioi

milles see hind väljendub? Miks peaks kõrgemad olema? Hes ei maksa ju kompensatsiooni oma burgeri müügi eest, sa ainult ostad õigused nende toodangut müüa. Ma ei mõista pärsi hästi, miks peaks hinnad kõrgemad olema?

kõrge hind
2 aastat tagasi
Reply to  Hmm huvitav

ega siis Hes neid tegema hakka…..tal omad tooted. Eks siis keegi peab hakkama tegema. Üürima ruumid, saama kõik load jne jne .

jajah
2 aastat tagasi
Reply to  Jjj

haapsalu upub restoranidesse. mingi päris oma burksikoht oleks selliste hindadega et tavaline haapsallane võibolla 2 korda aastas saaks seda lubada

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  jajah

Muidugi, parem ei tee mitte midagi. Käin tööl kuskil lihtsalt, pole vaja mõelda midagi rohkemat, kui et tuleks juba ükskord reede.