Hesburger eemaldas ussiskandaali sattunud salati müügilt

Kylaline

info@le.ee

Eile kirjutas Postimehe portaal Tarbija24 Hesburgeri töötajate siselistis liikunud soovitusest hoolikalt kontrollida jääsalati pakke ning korjata välja seal olevad ussikesed. Tänasest Hesburgeri pressiteatest selgub, et juba pestud ja eeltöödeldud salat eemaldati müügilt, et vältida võimalust toote kvaliteedis järgi anda.

Pressiteates kinnitab ettevõte, et nende jaoks on toodete kvaliteet ülioluline ning esmatähtis. “Toodete kvaliteet sõltub otseselt toorainete kvaliteedist ning siinkohal ei tee me mingit järeleandmist. Ka kõnealune jääsalat kuulub siia hulka,” seisab pressiteates.

“Käitleme oma Eestis asuvas Hesburgeri tootmistsehhis iga kuu koguseliselt ca 20 000 kg salatit. Iga väikseimgi salatileht läbib eelnimetatud kontrolli enne, kui jõuab tarbija ette. Oleme tootmisprotsessis äärmiselt tähelepanelikud, sest vaid sel moel suudame tagada oma toodete stabiilse ja järjepideva kõrge kvaliteedi. On kordi, kus viime läbi tooraine lisakontrolli restoranides, eesmärgiga kindlustada kvaliteeti ning veelgi tõhustada järelvalvet. Seegi kõnealune teema kerkis just lisakontrolli läbiviimise käigus,” kinnitab Hesburger.

Läänemaa ainus Hesburger asub Rimi kaubanduskeskuses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments