Postimees: Nelis-Naukaselt kutsetunnistuse võtmiseks puudub õiguslik alus

Lääne Elu

info@le.ee

Helen Nelis-Naukas. Foto: Lemmi Kann
Helen Nelis-Naukas. Foto: Lemmi Kann

Eesti spordiorganisatsioonide jaoks uudses olukorras käib küsimusele, kas Helen Nelis-Naukas üldse sobib treeneriks, vastates aga palli veeretamine, kirjutab Postimees.

Kutsetunnistuse väljastab Eesti Olümpiakomitee (EOK) treenerite kutsekomisjon. Samal komisjonil on see õigus ka ära võtta. Novembris tuleb komisjon uuesti kokku ning hakkab «Pealtnägijas» paljastatud juhtumit arutama.

Kutsetunnistuse äravõtmise küsimust komisjon aga ei lahka, sest selleks pole lihtsalt õiguslikku alust. EOK kutsekomisjoni liikme Toomas Tõnise sõnul jõustus mais riigikohtu otsus, mille sõnum oli, et teatud rikkumiste või käitumisnormidega vastuollu minek pole alus kutsetunnistuse äravõtmiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ahv
2 aastat tagasi

Mis õiglusest me räägime

mingi
2 aastat tagasi
Reply to  Ahv

brasiillasest jalkatreener alles andis selle eest vastust, et magatas oma treenitavat, olgugi, et mitte midagi kriminaalset, tütarlapse nõusolekul. Nagu aru sain kaotas töö, kuna see polnud eetiline. Kas alavääristamine on eetiline?