Läänemaa haigla laiendab koroonaosakonda

Viga saanud õpilasega Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakonda pöördunud maadlustreener sai ebaviisaka kohtlemise osaliseks. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa haigla koroonaosakond on haigeid täis. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa haigla lõpetas sel nädalal plaanilise ravi ja laiendab koroonaosakonda.

„Juba sel nädal ei võtnud me perearsti saatekirjaga patsiente plaanilisele ravile,” ütles Läänemaa haigla ravijuht Alge Vare.

Reede keskpäeval oli Läänemaa haigla kaheksakohalises koroonaosakonnas kümme patsienti. Vare lisas, et kiirabi oli juba teada andnud, et toob ka 11. patsiendi. Reede õhtul pidi kaks patsienti saama kodusele ravile.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nimi
2 aastat tagasi

Äkki oleks aeg juba selle koroonaga harjuda? Gripp on meil ju koguaeg olnud. Aga samas kahtlane haigus mis suveks kaob. Paneb mõtlema.

Just
2 aastat tagasi
Reply to  nimi

Kerro luges kaartide pealt, et kui teatud hulk raha on kokku kogutud, siis kaob ka see haigus tahaplaanile.

Eestlane
2 aastat tagasi

Ei saa ma aru, kas siis teised haigused on nüüd kõik äkki olematuks muutunud? Plaanilise ravi vajajad on tihtipeale kuid oma järge oodanud. Midagi on siin ikka väga valesti!

Jaaa
2 aastat tagasi

12 inimest on lausa katastroof….haigla töö tuleb peatada ja kõik töötajad ümber 12 karoona haige valvesse panema

Vatt
2 aastat tagasi

Sots meedias kutsuti üles haiglatesse sisse minna ja kontrollida, kas on ikka nii suur mure. Kas keegi teeb aktsiooni ka siin? Kas ja millal?

Kelli.?
2 aastat tagasi

Õige mõte. Töö pakkumise kuulutust ei näe kusagil

Luisa
2 aastat tagasi

Inimesed, lõpetage mõneks ajaks need vahetud sotsiaalsed kontaktid. Eile õhtul vanalinnas jalutades oli näha, et rahvas nautis kohvikutes olemist, samal ajal, kui kõik numbrid on juba laes. Kas tõesti telefoni teel nt kuu aega suhelda ei saa? Või siis kodus ise süüa teha. See on ju sõda, siin tuleb käituda teisiti ja mõistlikult.

Mait
2 aastat tagasi
Reply to  Luisa

Kuu aega üksi? ilma naiseta?

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Mait

Krt! käsi pole otsas vä?

viloloogile
2 aastat tagasi
Reply to  viloloog

Pooletoobine?

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  viloloogile

Ei, veerandtoobine.

kahjuks
2 aastat tagasi

see kriis näitab kui lõhestunud ühiskond meil on ja kui palju on inimesi,kes mõtlevad ainult endale.Mina,mina,mina……..Suur eeskuju peaks poliitikutel tulema, aga kus sa sellega. Ainult pidev süüdistavad ja tülitsemine.Miski on läinud meie riigis valesti.

Vatt
2 aastat tagasi
Reply to  kahjuks

Kui igaüks oskaks enda eest ja oma lähedaste eest hoolitseda ning omaenda kodu korras hoida, mitte naabri aeda koguaeg piiluda, siis läheks tervel maal hästi. See on just see mure, et nii paljudel on krdi asja teiste eludega. Ela ise ja nsudi, jäta inimesed rahule krt küll!!!

ütle sa nüüd
2 aastat tagasi

Lugesin Delfi arvamuse rubriigist-Koroonas Imre Sooäär: mõtlesin, et olen tugev. Kui ma poleks vaktsineeritud, oleksin praegu isolaatoris, toru kõris.

Väga hea artikkel-ei parastamist,ei viha ega vihkamist…Ta heidab vaid poliitikutele ette kemplemist praeguses keerulises olukorras. „Üks süüdistab teist vastaskaldal, samal ajal, kui mööda jõge iga päev järjest rohkem laipu voolab. See jõgi ei jää seisma, kuni me ühiselt lahendust ei otsi.“

Nüüd mõtlen, et kuskohast hankida endale inhalaator ja hapniku andur, mida sõrme otsa pista.

Vatt
2 aastat tagasi

mis sa delfit loet inimene!!!! See on ka üks suur murekoht siin Eestis. Peab ikka rumal olema küll, et neid artikleid seal ammuli sui vahtida ja veel arutleda selle üle, appikene. Sellest on nii palju räägitud juba, tule maa peale inimene!!!

Vahi nalja
2 aastat tagasi

Kas hingamisaparaat on juba muretsetud või toimub edasi lihtlabane transport Tallinna?

ütle sa nüüd
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Vahi nalja -pole võimalik…meil on nii sarnased mõtted kupli all – mina otsin inhalaatorit, sina hingamisaparaati.

Vot kus lops
2 aastat tagasi
Reply to  Vahi nalja

Miinuseladujad vist ei adu, et kiiresti progresseeruva covidi puhul ei ole ainult voodikohast, ravimitest ja arstidest abi, vaid inimene on surmale määratud kui ei suudeta hingamist väliselt kontrollida! Optimaalsem ja inimlikum on võimalik kriitiline patsient koheselt Tallinnasse transportida ehk mis mõtet on sellel koroona osakonnal, ainult raha teenimine? Juhul kui me räägiksime koroonaviirusest tekitatud tüsistuste ravist, siis oleks Haapsalul lööki. Eh seda ullikeste mõtlemist.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Vot kus lops

Selles see murekoht ongi, et ei saa inimesed mõistlikult kirjutada, vaid ikka lisama vürtsiks ullikesed ja lamepead jne. Milleks? Kirjuta viisakalt ja võib juhtuda, et nii mõnigi mõistab lõpuks, aga muidugi nii nagu peaminister ees, nii jüngrid samamoodi.

Külli
2 aastat tagasi

Hea uudis,loodan et valmiva jalgpallihalli saab muuta kiirest välihaiglaks olukord on kriitiline ja surmad tõusujoones!

aju
2 aastat tagasi
Reply to  Külli

Ja jalgpallurid hooldajateks? Ruumipuudust pole minu teada keegi üheski haiglas kurtnud.