Urmas Sukles: Nelis-Naukas võib treenerina jätkata

Haapsalu linnapead Urmas Suklest on ametis aidanud püsida edevus ja võime halba unustada. Arvo Tarmula

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Arvo Tarmula

Eilses „Pealtnägijas” kajastati Haapsalu vehklemistreeneri Helen Nelis-Naukase ahistavat käitumist sportlase Katrina Lehise osas, mille tõttu esitas sportlane treeneri osas ka politseile avalduse ja palus lähenemiskeeldu.

Algatatud kriminaalasja kohta Haapsalu linnapeal Urmas Sukles enne saadet ei teadnud. „Kriminaalasi ei ole hea kellelegi,” ütles Sukles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
27 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Meie hulgast lahkunud Endel oleks teile kitujatele korra espadroniga üle tagumiku tõmmanud ja vaikust jätkuks pikaks ajaks !
Tubli Sukles.

Lugeja
2 aastat tagasi

Kutsetunnistust ei vääri, kuna iga õpilane, kes hakkab rahalisi preemiaid saama, osutub ahistuse ohvriks. Kui eesmärk ei ole tippu treenida, siis roheline tuli aga kas sellel on mõtet? Alternatiiv on olemas – rahvasporti treenima ja kõik on vabad, ei mingit ahistamist, sest poodiumikoha eest vaid diplom ja lilled. Linnapea lõikab poliitilist profiili iga meedia künnise ületava sündmuse pealt. See on arusaadav, kuid otsuseid selles juhtumis tehakse õigusaktide alusel ja pädevuse piirides:)

Jaan
2 aastat tagasi

ma olen Urmasega sama meelt Lillekesed ei saavuta tulemusi

Arusaamatu
2 aastat tagasi

Lõpetage ära inimese “kottimine”! Lihtsalt vastik.

Mati Une
2 aastat tagasi
Reply to  Arusaamatu

Õigus ahistada igale eestlasele! Kooseluseaduse maailmas on tänane abikaasa sinu homne rivaal, seega ahistage terviseks neid keda armastate! Ahistage ka lapsi ja loomi, kui suudate siis võite igati seaduslikult ahistada ka linde, isegi kalu! Kui tunnete et soovite ahistada masse- parim on harjutada putukate peal! Kedagi nagunii ei koti, seega avalik huvi puudub ja oletegi oportuniteedi kaudu uuel ringil! See on meie kõigi põhiseaduslik õigus, õigus oportuniteedile olenemata (potensiaalsetest) tagajärgedest! Vägivald ei ole mingi vägivald, kui pole ette näidata sinist silma või murtud roiet. Ka suitsiidiohvrid on lihtsalt äpud ja ümbritsevatel inimestel pole selliste asjadega mingit pistmist. Sellekohase uuringu viis… Loe rohkem »

Kalamees
2 aastat tagasi

Minu poeg läheb Nelis-Naukase trenni alati rõõmsalt ja tuleb tagasi veel õnnelikumana ja nii juba 1.5 aastat! Laps on mul äärmiselt tundlik ja tunneks ebameeldiva inimese juures ennast halvasti. Minult küsib laps igakord,et millal treener tagasi tuleb, kui trenni on asendatud! Ilmselt ei ole minu poeg nõus vehklemist jätkama kellegi teise all kui Neli-Naukase! Tugev ja võimas treener!

Mati Une
2 aastat tagasi
Reply to  Kalamees

Mine magama Helen, kell on pool 5 hommikul.

Tähelepanek
2 aastat tagasi

Pole õiglust meie väikeses linnas!

Imeloom
2 aastat tagasi

Otsustati: Vastavalt noorte treenerite konkursi raames esitatud kandideerimisavaldustele, määrata
2021/2022 hooajaks peatreenerite kohtadele järgnevaid treenereid:
U17 vanuseklassi neiud – Martti Moosus
U20 vanuseklassi neiud – Helen Nelis-Naukas

Aitäh
2 aastat tagasi

Urmas Sukles! Väärt otsus!

Nimi
2 aastat tagasi

Mis ajast on linnapea otsustada kes võib mis ametipostil olla????

Mittevalija
2 aastat tagasi
Reply to  Nimi

Meil otsustab kõike üks juht. Nii otsustas valija.

Linna kodanik
2 aastat tagasi

Naukas püüab väita, et ta “peab” käituma toorelt, et saavutada sportlasega tulemus. Sel juhul küsin mina, miks ta kasutab sama stiili nii asja ajamises ja eraelus. Mina, kes ma pole kuidagi seotud spordiga, olen ka pidanud selle räuskava fuuria haige käitumisega kohtuma. Kui ma ähvardasin et pean pöörduma politseisse, lõpEtas ta kohe oma hüsteeria. Ma muidugi ei teadnud, et tal on samal ajal juba ahistamissüüdistus kohtus. See jutt, et talle on liiga tehtud on nii ABSURDNE, et pole sõnu. Ta oma pere kannatab selle all. Lihtsalt pere on pere ja ei taha seda afišeerida. See, et tal pole aimu, kui… Loe rohkem »

Nelis-Naukas ei ole inimene ta on olevus
2 aastat tagasi
Reply to  Linna kodanik

Nõustun olin minevikus tema kehalise kasvatuse tundides ning ta in peast haige olevus ta filmis väikeseid lapsi kui sai hoiatuse vanematelt lõpetas tegevuse ropendas,karjus,surus lastel ujumistrennis päid vee alla et õpiksid hinge kinni hoidma, kiskus tõmbas üleüldiselt agressiivne ning ebasobiv ühele ametile kus tema sobiks oleks kuskil kohas kus kellegagi rääkimist pole ta ei ole võimeline selgeks mõtlemiseks…