Ailar Ladva lahkub ametist

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ailar Ladva. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnakeskkonna nõunik Ailar Ladva paneb 1. novembrist ameti maha, sest ei jaksa enam taluda elanike pahameelt – vihaseid meile ja telefonikõnesid, mis kritiseerivad ametniku tööd.

„Jääb mulje, et valitseb arusaam, et linnavalitsuses nagunii töötavad lollid, et kõik te olete seal üks kamp, kellele võib iga kell helistada või meili saata ja lihtsalt sõimata, ka siis, kui see ei puuduta konkreetse ametniku tööd,” ütles Ladva eile Lääne Elule.

Ladva on linnakeskkonna nõuniku ametis olnud kümme aastat – kuus endises Ridala vallas ja neli Haapsalus. Ametist panid lahkuma viimased neli. „Olen kaalunud lahkumist peaaegu aasta, aga lõpuks ei pea enam vastu,” ütles Ladva. „Ajaga koguneb, asjad kuhjuvad ja mõõt saab täis. Pole just parim töökoht, kus olla.”

Ladva ütles, et ei oska esialgu öelda, kuhu ta tööle läheb. „Mõned variandid on,” ütles Ladva.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli!
2 aastat tagasi

Teised ametnikud võiks eeskuju võtta, haridusosakond ennekõike!

Hiromant
2 aastat tagasi

Ja päris tõde on kusagil siin vahel, aga noh, kirjutan et lahkun seetõttu…

Lääne Elu
2 aastat tagasi

Mis teha kui Tamme plika sugused kogu aeg tema kallal hädaldavad.

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Lääne Elu

Kes see Tamme plika veel on?

Logistik
2 aastat tagasi

Huvitav, kui sellist hosiannat lauldakse kommentaariumis, kes siis telefoni teel sõimas ja nii hullusti, et lausa kohalt lahkuma peab? Ise ju räägib artiklis. Ju siis ikka rahulolematuid tema tööga palju

Troska
2 aastat tagasi

Õnne ja edu! Head tööd tegid!

Janno
2 aastat tagasi

Huvitav kuhu põrutab. Paunveresse?

Mikk Link
2 aastat tagasi

Kohusetundlik, põhjalik ja hea suhtleja. Edu uutes ametites.

mummuseelik
2 aastat tagasi

Kahju, et nii tasakaalukas ja oma ala tundev inimene peab lahkuma. Ei ole tuttavate klubist, nagu keegi kommenteerib, aga alati olid külainimeste mured lahendatud. Aitäh Ailar Ladvale ja edu edaspidiseks!

Rotary
2 aastat tagasi

Abivalmis oli ainult oma tuttavate ja semudele sealt “heategijate” vanameeste klubist. Väga hea, et läheb. Minul väga halvad kogemused kuna sinna kampa ei kuulunud

ridala
2 aastat tagasi

Ailar Ladva on erakordselt kannatlik, tubli ja usaldusväärne ametnik olnud. Alati sai murega pöörduda ja lahendusi otsis ka …väga kurb uudis.