3

Lääne Elu lugejad on valimistulemusega rahul

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu uuris lugejatelt, kas nad on valimistulemusega rahul.

Küsitlusele vastas 266 inimest, kellest 104 ehk 39,1% ütles, et on tulemusega väga rahul.

88 vastanut ehk 33,08% ütles, et ei ole tulemusega üldse rahul.

52 vastanut ehk 19,55% aga ootas teistsugust valimistulemust, kuid jääb ka saadud tulemusega rahule.

22 vastanut ütles, et tal puudub valimistulemuste kohta arvamus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
pole ka
pole ka

et roosamanna nii vähe hääli sai on täitsa arusaamatu, pidanuks vähemalt 10000 ümber tulema, keegi on osa hääli talt pätsu pannud ja keegi ei uuri asja

!!!
!!!

Ei ole rahul! Milline kasu neist saab olema volikogus,kelle erakond lõhestab Eestit? Kes algul arvasid, et Covid-19 on samaväärne lihtsa gripiga, kuid nüüd soovitavad seda haigust RAVIDA sooleparasiitide tõrjeks mõeldud ravimiga.Kusjuures, seda on uuritud alles kultuuril ja kordades suuremate doosidega, kui inimene võibolla et üldse taluks. Ei ole rahul,sest samal ajal, kui kodused väljavalitud soovitavad värskes õhus jalutada ja tervislikult toituda, ei ole meditsiinipersonalil selleks lihtsalt aega-NAD ON 110% KOORMUSEGA TÖÖL.

Statistik
Statistik

Ega ikka ei ole küll!
Suki hääletas ise 100 korda 🙂

wpDiscuz