Läänemaale lisandus kaheksa koroonaviirusega nakatunut

Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri

 

Testimispunkt Rannarootsi keskuses. Foto: Urmas Lauri

Ööpäeva jooksul analüüsiti 37 läänlase koroonaviiruse teste, millest kaheksa ehk 21,62% olid positiivsed.

Üle Eesti analüüsiti 5957 testitulemust, millest 1282 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 821 vaktsineerimata ja 461 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 elaniku kohta on Läänemaal 959. Sama ajaga on Läänemaale lisandunud 197 nakatunut.

Eestis keskmiselt on näit 1353,3. Läänemaast madalam on näit Hiiumaal (515) ja Saaremaal (502). Kõigis teistes maakondades on näit üle 1000, seejuures kõrgeim on näit Põlvamaal (2232).

Hommikuse seisuga on haiglas 516 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 362 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 253 ehk 70% on vaktsineerimata ja 109 ehk 30% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 76 uut haigusjuhtu. Suri kaheksa koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest seitse oli vaktsineerimata ja üks vaktsineeritud: 68-aastane naine, 68-aastane mees, 73-aastane mees, 79-aastane mees, 84-aastane naine, 86-aastane mees, 88-aastane naine, 94-aastane naine.

Ööpäeva jooksul manustati 1728 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 1103. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 18 188 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 56,4%.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Manna Liisa
2 aastat tagasi

Haapsalus pole kasiinot.

usa
2 aastat tagasi

TERE VAATAJAD TUNNISTI, KUIDAS MA SAIN 300 000 000 USA dollari FINANTSETTEVÕTJA LAENU EELMISEL NÄDALAL E-kiri koheseks vastuseks: drbenjaminfinance@gmail.com Kas vajate ettevõtte asutamiseks või võlgade tasumiseks laenu, {Dr.Benjamin Scarlett Owen} võib teid aidata ka seadusliku laenupakkumisega. Ta on aidanud ka teisi minu kolleege laenurahastamisega. Saate BENJAMIN LOAN FINANCE’i abil oma tühja sularahaautomaadi või krediitkaardi, mis töötab kõigis sularahaautomaatides üle kogu maailma, oma ukselävele. ATM-kaarte saab kasutada sularahaautomaatidest väljavõtmiseks või pühkides, kauplustes ja müügikohtades. nad annavad need kaardid kõigile huvitatud klientidele üle kogu maailma. Kui vajate laenu ilma kulude/stressita, on ta õige laenuandja, kes teie finantsprobleemid ja kriisid täna ära pühib.… Loe rohkem »

Ehh
2 aastat tagasi

Et mis on see koroona vaktsiin ehk
platseebo? | Sõnu seletav sõnastik – Annaabi
Platseebo – ilma tegeliku mõjuta eksperimentaalne manipulatsioon, mille eesmärgiks on tekitada kontrollgrupi katseisikuil mulje, et nad on saanud samasuguse eksperimentaalse mõjustuse nagu katsegrupi liikmedki

Eino, endine lugeja
2 aastat tagasi

Mõttetu jama!
Kui siin oleks kirjas, palju vaktsineerituid haigestub ja sureb, oleks infol mõtet!
Räägi sellest, mis inimesi huvitab! Ja erapooletult!

Kummaline maailm
2 aastat tagasi

Otsesõnu ju öeldud: “Suri kaheksa koroonaviirusega nakatunud inimest, kellest seitse oli vaktsineerimata ja üks vaktsineeritud”

...
2 aastat tagasi

mõni loeb ikka enda jaoks numbreid välja või?

Kummaline maailm
2 aastat tagasi
Reply to  ...

Artiklit üldse lugesid või lahmid siin niisama?

noo
2 aastat tagasi

ma arvan, et nädala teises pooles peaks hakkama numbrid suurenema- valimistest saab 2 nädalat…
Ja ilmselt saab hakata looma uusi ja huvitavaid seoseid- usun, et isegi parteieelistuste järgi saab ennustada, kes rohkem nakatuvad ja kes haiglaid ummistavad.

Krt seda teab
2 aastat tagasi
Reply to  noo

oi kui põnev. Ennustame. Mine kasiinosse jobu!!! Mina aga just arvan, et meie tubli peaministri plaani kohaselt saame nüüd viirusenäitajad kontrolli alla. Need kes süsti vastu ei taha võtta jäävad koju ja peavad seal pidusid omasugustega, kuid auväärsed vaktsiinisaajad saavad vabalt meie ilusa Eestima värsket õhku hingata ja jalutades, kui jalg väsib ka kenas teeäärses kohvikus mõne tassikese ergutavat kohvikestki joodud värskelt küpsetatud mõnusa kohupiimasaiakses juurde. Hmm nii hea. Haiglad pole enam õlekoormatud ja see paha viirus on minema löödud, kõik inimesed on nüüd ilusad ja head! Aamen

noo
2 aastat tagasi
Reply to  Krt seda teab

tead, sõbrake, ei käi kasiinos. Ehkki mina võiks- maski ei karda ja vaktsiini ka ei pelga. Ükskõik, kes parasjagu see tubli peaminister on- kuni meil on nii palju “jobusid”, ei muutu mitte midagi paremaks ja ilusamaks.

Krt seda teab
2 aastat tagasi
Reply to  noo

ma ei ole mingi sõbrake sulle. Mingi lahe tuttav arvad olevat mulle või? Ei ole! Sa ei või mind nii nimetada, mina ei luba seda!

noo
2 aastat tagasi
Reply to  Krt seda teab

ära pane pahaks, väike sõbrake, aga mulle tundub, et sul on närvid korrast ära.
Sina, sõbrake võid mulle jobu öelda ja mina ei tohi sind sõbrakeseks kutsuda? Mitmendas klassis esimest korda istuma jäid?

direktor ZXY
2 aastat tagasi

Haapsalus pole!

On küll juuuu
2 aastat tagasi
Reply to  direktor ZXY

Haapsalu Algkool ja Risti Põhikool

Nojah
2 aastat tagasi
Reply to  On küll juuuu

Risti põhikool kolis Haapsalusse?