Turismitalu omanik esitas Rehkaltile kahjunõude

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Hardi Rehkalt. Foto: Urmas Lauri

Hardi Rehkalt. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Virumaal Altja külas asuva Toomarahva turismitalu omanik nõuab EKRE Läänemaa osakonna juhilt, kohalikel valimistel Lääne-Nigulas rekordarvu hääli saanud Hardi Rehkaltilt 1500 eurot, sest Rehkalt jagas Facebookis enne valimisi turismitalu fotot, kuhu oli lisatud EKRE sümboolika, ja kahjustas sellega turismitalu mainet.

„Täitsa ebameeldiv kohe,” ütles Toomarahva turismitalu perenaine Ülle Tamm Lääne Elule eile.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sinilill
2 aastat tagasi

Eesti Ökoturismi Ühendus tuli omal ajal välja EHE-märgiga, mida kandev turismiettevõte peaks külastajale tagama ehtsaid ja huvitavaid elamusi. Äkki peakski pakkuma mõnedele turismitaludele võimalust taotleda tulevikus ka ERAKONDLIK- märki, sest antud juhul oli endisele külastajale ehtne ja huvitav elamus tagatud. Tagasiside kliendile kahjuks hilines mõned aastad, sest pilt ringles facebookis juba aastaid.

Plood
2 aastat tagasi

Oleks olnud reklaamis tükike kaunist eesti loodust,ega ningi rahatalu!!
Elu õpetas!!

nii
2 aastat tagasi

LE juba teist päeva üritab mingist olematust jampsist midagi uudise-taolist välja peksta. Et ikka EKRE paha jne. Tellimus kõrgemalt poolt, nagu alati?

nii
2 aastat tagasi
Reply to  nii

Aga see n.ö. turismitalu tuleb omale kirja panna – et mitte kunagi kasvõi kogemata seal ei peatuks.

Mati Põdra
2 aastat tagasi
Reply to  nii

Jumal tänatud – üks ei peatu, teine ei peatu, mõistlike inimeste jaoks jääbki rohkem vabu aegu. Mitme inimese jaoks seal ka ruumi on?

hkhkj
2 aastat tagasi
Reply to  Mati Põdra

lambaid pidi palju ühte lauta mahtuma

Tom naabermajast.
2 aastat tagasi

Eks sellest teemast tulebki üks külamuttide pläägupläägu.minu osmik on guugelmäpsi pildil ja samal street wiewl on ka naabrimehe onn…. ta on mulle nüüd võlgu,sest mu kass on sellel samuti.

Kohalikud hoiavad kokku
2 aastat tagasi

No ekre ajal oli vähemalt midagi korras – maksud alanesid, projektid lükati käima jne
Aga kui nüüd need aferistid kohtu lähevad, ei jää nende “talule” mingit mainet alles!

Ehk saab midagi
2 aastat tagasi

Tal peaks hea meel olema, et oma kuudi pildi peale sai, aga ahnus ei hüüa tulles. Terve kom. partei maine nüüd pe…es.

Huvitav
2 aastat tagasi

Oli neil üldse mainet ennem ?

Sest
2 aastat tagasi

Toomarahva on ju üks punasotside tugikohti. Ilmselt solvab kodanikku see, et nende talu teadmata kelle tehtud foto eestimeelsust väljendas. See ei käi sotside vaadetega kokku ilmselt. Rehkalt võttis nõudmise peale foto kohe maha aga sotsid on ju alati saama peal väljas…

tsiises
2 aastat tagasi

see maine nüüd küll põhjas, kui arvatakse et nende talu pilt müüb midagi, siiani ei teadnud keegi midagi sellest talust, nüüd reklaam missugune, peaksid igati rahul olema

Hardi
2 aastat tagasi
Reply to  tsiises

on päris kurva näoga, ilmselt tuleb maksma hakata. Pole vaja sotsidega sehkendada, oleksin võinud anda pildi oma talust ilma maksuta. Muidugi ilma loata ei tohi isegi sotside talust pilti presenteerida, sest on ju teada, et sotsid ajavad ka kaamli nõelasilmast läbi, et ainult raha saaks.

2. kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Hardi

Kui uudiseid lugeda, siis ta vist ongi sotsidega sehkendamise ära lõpetanud. Vähemalt Lääne-Nigula läbirääkimistel neid näha pole….