Noortepeole pürib 53 kollektiivi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tantsupidu. Foto: Peeter Langovits

2023. aasta noorte laulu- ja tantsupeole „Püha on maa” on Läänemaalt registreerunud 53 koori, tantsurühma ja orkestrit.

„Pilt on ilus,” ütles Läänemaa rahvakultuurijuht Marju Viitmaa. Tema sõnul näitab registreerunute hulk, et laste- ja noortekoorid, tantsurühmad ja orkestrid, mis tegutsesid enne koroonapiiranguid, pole oma tegevust lõpetanud. „Enamik meie kollektiive on septembris juba registreerunud. Palju neid lõpuks peole pääseb, on muidugi iseasi,” lisas ta.

Laulupeole soovijate esimene registreerumisvoor lõppes septembri lõpus, järgmine võimalus end peole pääsuks registreerida on jaanuaris. „Loodan, et jaanuaris tuleb kollektiivdele veel lisa, sest kohustust septembris peole registreeruda ei olnud,” ütles Viitmaa.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments