Lihula gümnaasium võistles edukalt suurel jooksupeol

Lihula kooli tublid jooksulapsed. Foto: Keelika Piht
Lihula kooli tublid jooksulapsed. Foto: Keelika Piht

Pärnumaal Jõulumäel peeti iga-aastast koolinoorte jooksukrossi teatevõistlustepäeva, kust tuldi tagasi medalitega.

Kohe esimesel alal võitsid Lihula kooli poisid koha esikolmikus. 1-3. klasside arvestuses said Marius Põld, Karl-Markus Kärp, Ardon Alesmaa  3×300 meetri distantsil pronksmedalid. Ajaks mõõdeti neile 4.24,6.

Selles jooksus võistles ka kooli teine võistkond. Andreas Rebane, Kaarel Tšekenjuk ja Pärtel Põhako teenisid tubli üheksanda koha. Ajaks neile 4.55,0 Sama vanade tüdrukute jooksus võttis Lihula kooli esindus aga kaheksanda koha. Johanna Tšekenjuk, Ketely Alpius ja Marleen Lend said tulemuseks 5.03,0.

4-5.klasside lapsed jooksid 3×500 meetrit. Tüdrukute võistkond koosseisus Radele Kanter, Karmen Ristikivi ja Vivia Aruots teenisid ajaga 6.53,0 kümnenda koha.

Poisid aga jooksid end esikuuikusse. Kuues koht tuli ajaga 6.20,0. Kooli esindasid Karl Reinmaa, Sander Mänd ja Henry Kurnim.

Ka aste vanemad neiud lõpetasid teatejooksu kuuenda kohaga. Elisabeth Kelder, Kirsi Kunz ja Kertu Kärp läbisid teatejooksu ajaga 6.36,0.

Lihula gümnaasiumist olid esindatud ka 8-9. klasside noormehed. Poiste võistlusmaaks oli 3X1000 meetrit. Ja kolmik tegi vägeva jooksu. Esimesest vahetusest tuli medalikonkurentsis Sten-Martin Viidemaa. Vennad Ats ja Timmo Kaasik hoidsid kõrget kohta terve jooksu vältel ja lõpuks joosti finišikanga alt läbi viiendana. Kolmikule mõõdeti ajaks 11.31.

Jooksukross või murdmaajooks on kevadel esimene ja sügisel viimane jooksuvõistlus millest jooksusõbrad osa saavad.  Pärnumaa koolide murdmaajooksu teatejooksu meistrivõistlustel osales 17 Pärnumaa kooli. Kokku käis jooksurajal 260 õpilast.

Järgmine võistlus on 9. novembril Jõulumäel toimuv Pärnumaa individuaalse murdmaajooksu meistrivõistlused.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments